Vrtić Igre za djecu 15. studenoga 2020.

Vik i čarobni mač priča priču o dječjoj želji za roditeljskom potporom i potvrdom

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove

Film Vik i čarobni mač, priča priču o dječjoj želji za roditeljskom potporom i potvrdom. Kroz cijeli film se pokazuje koliko često djeca bivaju neshvaćena ili podcijenjena, a upravo ona često imaju fantastična rješenja za probleme s kojima se oni ili obitelj susreće. Osim toga, naglasak je stavljen na važnosti prijateljstva i obitelji.

Iako u filmu ima pokoja nasilna scena, prikazano je da ono nikada nije dobro rješenje, te da se treba naučiti kontrolirati u situacijama ljutnje i bijesa jer zbog nerazboritih djela pojedinca drugi mogu stradati. Film može biti odličan povod za roditelje da s djecom porazgovaraju o utjecaju nasilja na druge i njegovim posljedicama, te kako nenasilno rješavati prepreke u svakodnevnom životu. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja ima u nekim scenama gdje se Vikov otac susreće s gusarima. Ima verbalnog nasilja. Sve je prikazano na minimalan način.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Dane su naznake da se gusarima sviđaju plesačice u sceni kada se Vikinzi preruše u plesačice.

Tempo: Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Možda te zanima... Treba li pogledati crtane filmove prije djece? Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wadoran

    My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he uncovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself... Visit Now... https://bit.ly/39JrDqt

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.