Trudnoća Trudnica 14. ožujka 2020.

15 najboljih filmova u kojima ćeš uživati u trudnoći

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Izdvojili smo neke od najboljih filmskih naslova o trudnoći, majčinstvu i roditeljstvu tako da se slobodno možeš pripremiti na cjelodnevno izležavanje na kauču

Tvoji trudnički hormoni se bez sumnje igraju tvojim tijelom i umom. Ali ne brini. Nisi jedina koja plače u trenucima kada bi se trebala smijati. Srećom, postoji puno dobrih filmova koji uključuju trudnice, mame i ali i poneke tate u glavnim ulogama s kojima se možda možeš poistovjetiti ili se barem dobro nasmijati.

Možda te zanima... 7 ideja kako iskoristiti posljednje tjedne trudnoće Trudnoća

1. Što očekujete kad iščekujete

Ova simpatična životna komedija prati pet parova čiji se međusobno povezani životi potpuno mijenjaju kroz izazove predstojećeg roditeljstva. 

2. Novi život

Mladi par koji iščekuje svoje prvo dijete kreće na uzbudljivo putovanje za savršenim domom. 

3. Juno

Odlična humorna drama o problemima samosvjesne tinejdžerice koja se suoči s neplaniranom trudnoćom.

 

4. Zalomilo se

Kažu da se suprotnosti privlače pa kada uspješna TV voditeljica zatrudni s lijenim gubitnikom - ovaj neobičan par započinje svoje histerično zabavno, grčevito i dirljivo putovanje koje vodi do ludog smijeha.

5. Dečki mog života

Dirljiva humorna drama u kojoj je glavna junakinja spisateljica koja neće dozvoliti da joj trudnoća i podizanje djeteta ugrozi zacrtane snove.

6. The Business of Being Born

Getting pumped up for my own birth🤗 Have you watched The Business of Being Born? #normalizebirth #doula #businessofbeingborn

Objavljuje Hello Baby Doula ServicesPonedjeljak, 5. veljače 2018.

Dokumentarni film koji je svojevrsno putovanje redateljice Abby Epstein i glumice Ricky Lake kroz koje propituju aktivno vođenje poroda te pokušavaju odgovoriti na pitanje: "Treba li se većina poroda promatrati kao prirodni životni proces ili je svaki porod potencijalni hitni medicinski slučaj?"

7. Plan B

Nakon godina provedenih na neuspješnim spojevima, Zoe odlučuje da više neće čekati onog pravog. Odlučna da postane majka, dogovara sastanak u klinici za umjetnu oplodnju, a onda, netom nakon provedenog postupka - upoznaje Stana...

Možda te zanima... Stvari koje su se dogodile kad sam dobila 'trudnički mozak' Trudnoća

8. Rent-a-Mama

Simpatična komedija o poslovnoj ženi koja odluči dobiti dijete uz pomoć surogat majke

9. Termin

Peter Highman kroz nekoliko dana očekuje svoje prvo dijete. Dok juri da stigne na avion iz Atlante kako bi bio uz suprugu na porodu, sve mu krene naopako kad slučajno susretne poznatog glumca Ethana Tremblaya i bude prisiljen na zajedničku vožnju...

10. Kad te ljubav pronađe

Holly i Eric, dvoje ambicioznih samaca kojima je jedina zajednička stvar to što se jedno drugome ne sviđaju, prisiljeni su preuzeti brigu o maloj djevojčici koja je izgubila roditelje.

11. Gle tko to govori

Romantična komedija snimljena krajem osamdesetih, svojevrsni je klasik kad su u pitanju bebe. U ovom simpatičnom filmu samohrana majka u potrazi je za savršenim ocem svojeg nedavno rođenog djeteta.

yt Možda te zanima... Video: Čudne stvari koje trudni parovi rade Trudnoća

12. Devet mjeseci

#كل_يوم_بوستر_لفيلم_بحبه Nine Months is a 1995 romantic comedy film directed by Chris Columbus. It stars Hugh Grant,...

Objavljuje Ashraf ElsherifUtorak, 6. veljače 2018.

Simpatičnom psihijatru život se okrene naopako nakon što sazna da mu je djevojka trudna. Zabavna komedija iz 1994., koja je suprotstavila mušku i žensku percepciju trudnoće i obiteljskog života

13. Bebe

The official poster for BABIES, premiering in theatres Mother's Day Weekend. Check out the Facebook wall to learn more about BABIES! http://facebook.com/BABIESMovie

Objavljuje BabiesPonedjeljak, 22. ožujka 2010.

Ovo je priča o četiri bebe, u četiri različite države, koja ih prati od rođenja pa do prvih koraka. Zovu se Ponijao, Bayar, Mari i Hattie i žive u Namibiji, Mongoliji, Japanu i Sjedinjenim Državama. U dokumentarnom filmu o četiri bebe, film nam istovremeno približava četiri različite kulture, uspijevajući zabilježiti najbezbrižnije i najdirljivije trenutke, a tako jedinstvene događaje u prvim mjesecima naših života.

14. Recept za život

Slatka komedija spisateljice i redateljice Adrienne Shelly o snazi prijateljstva, majčinstva i drugih prilika, u kojoj se mlada konobarica pokušava izboriti za novi početak.

15. Junior

Trudnoća muškarca sama je po sebi zahvalan motiv za komediju, a ova luckasta priča o embriologu koji u svrhu znanstvenog eksperimenta odluči zatrudnjeti barem će te dobro nasmijati ako ništa drugo.

Možda te zanima... 9 misli koje trudnice imaju nakon što su prešle termin Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.