Vrtić Igre za djecu 08. studenoga 2017.

Šareni balon - veselo mjesto za kreativne igre mališana

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U radionicama, mislionicama i pričaonicama igraonice Šarenog balona bitne su zabava i znanje, a zajedno s djecom otkriva se, kreira, glumi, slave se rođendani i uči se u čudesnom svijetu odrastanja

Igraonica Šareni balon mjesto je sigurne i vesele igre, u kojem se djeca, uz brižni nadzor pedagoški educiranih teta, mogu igrati u labirintu s toboganom i trampolinom koji sadrži i zračne topove i stijenu za penjanje, a za male sportaše i pravo malo nogometno igralište. Mame i tate mogu biti u igraonici ako žele i mogu se odmoriti u kutku dnevnog boravaka koji se nalazi uz edukativno zabavni dio za male bebice. Igraonica je namijenjena djeci od 1 do 12 godina, a do navršene četiri godine, djeca trebaju biti u pratnji roditelja.

 | Author: promo Foto: promo

Igraonica se svakodnevno čisti ekološkim proizvodima i strojevima s parom visoke temperature, a više puta dnevno nadzire se i sigurnost sprava i igračaka u igraonici. U igraonici postoji i malo nogometno igralište zbog kojeg su turniri u nogometu prava svakodnevica. Tu su i 'leteći nogomet' koji vole i djevojčice i dječaci, ali i različiti sportski poligoni, hula hop, trampolin na kojem se skače i izvode stilske figure i još puno, puno toga.

Treba naglasiti i kako se u prostoru igraonice organiziraju rođendanske proslave kakve se pamte! Proslava rođendana traje dva sata i uključuje program uz vesele animatore, zanimljive igre osmišljene prema dobi djece, slane i slatke grickalice i dvije vrste negaziranih sokova, CD s fotografijama, maštovite pozivnice i naravno - proslavu rođendana u posebno uređenom prostoru (disco, igre, torta).

 | Author: promo Foto: promo

U Šarenom balonu vesele se i svakom preobražaju pa je facepainting vrlo čest u igraonici - modeliraju se likovi od balona, a zabavu uveseljavaju kostimirani likovi Spidermana, Minnie Mouse, Else ili klauna, ali samo ako djeca to dozvole.

 | Author: promo Foto: promo

Osim igraonice i proslava rođendana, organiziraju se i različite radionice, poput Znanstvene radionice u kojoj djeca otkrivaju neke važne uzroke i posljedice uz veliku dozu smijeha i zabave, a svim znatiželjnim znanstvenicima početnicima izdaju se i posebne diplome ili Gastro radionice u kojoj mališani imaju priliku sjeckati, guliti, dekorirati i degustirati slasne i mirisne zalogaje

 | Author: promo Foto: promo

Ekipa Šarenog balona ponosna je i na svoju lutkarsku družinu Šareni balon, u kojoj, zajedno s djecom, stvaraju nove likove i lutke, glume i režiraju prave predstave

Svakako treba spomenuti i kako je Djed Mraz na putu prema igraonici, u koju stiže s vilenjacima i vilenjakinjama pa će u prosincu biti osobito veselo, a pozivaju se sve mame i tate iz velikih i malih tvrtki, da rezerviraju termin - zakup igraonice kako bi Djed Mraz i vesela ekipa u posebno uređenom prostoru i uz bogati program djeci uručili toliko očekivane darove za Božić. Ni odraslima neće biti dosadno, imaju mjesta u igraonici, ali i u obližnjem popularnom restoranu ili kafiću.

 | Author: promo Foto: promo Djed Mraz iz Šarenog balona je pokretan zato što ima i velike saonice kojima putuje i u koje stane puno darova. Može doći na bilo koje mjesto ili tvrtku, parkirati i onda počinje fešta: vilenjaci, glumci, popularna pjevačica, kostimirani likovi, lutkarska predstava, facepainting i još puno puno toga može biti pravi novogodišnji party koji će mališani još dugo, dugo pamtiti.

Šareni balon nalazi se u Point Shopping Centru, na Rudeškoj cesti 169a, a više informacija potražite na službenoj stranici igraonice, na njihovom Facebooku ili ih nazovite na broj 01/4844299.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.