Vrtić Igre za djecu 07. travnja 2019.

Recenzija dječjeg filma: Korgi - Kraljevski pas velikog srca

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Film također progovara i o nasilju. Ukazuje na to da se zajedničkom suradnjom i pametnim odlukama može ukrotiti i najveće nasilnike. Daje djeci do znanja da je dobrota, prijateljstvo i vjera u sebe ono najvažnije i da će tada doći najveće nagrade

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove. “Korgi: Kraljevski pas velikog srca” je belgijski animirani film o psu Rexu koji uživa na britanskom kraljevskom dvoru, sve do jednog dana kada mu najbolji prijatelj okrene leđa. Film na zabavan i smiješan način prikazuje život kraljevskih ljubimaca, te što su sve spremni učiniti kako bi dobili određene povlastice. Roditeljima će zasigurno biti zabavne scene i s Donaldom i Melanijom Trump koji dolaze u posjet kraljici.

Film također progovara i o nasilju. Ukazuje na to da se zajedničkom suradnjom i pametnim odlukama može ukrotiti i najveće nasilnike. Daje djeci do znanja da je dobrota, prijateljstvo i vjera u sebe ono najvažnije i da će tada doći najveće nagrade. Sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se u 2D i 3D formatu. 

Možda te zanima... Recenzija: Miroljubivi bik Ferdinand protiv predrasuda i bullyinga Školarci

Korgi: Kraljevski pas velikog srca, animirani, 85 min

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Dovoljno slapstick gegova i smiješnih doskočica.

Nasilje: Nasilje je prisutno u nekoliko scena. Recimo kada se psi bore u klubu boraca.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Primjeren i manjoj djeci.

kino, dijete, film Možda te zanima... Recenzija filma 'Tajni život ljubimaca': Je li primjeren za djecu? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.