Vrtić Dijete u vrtiću 06. lipnja 2018.

Striček Goran djecu vodi u svijet mašte i potiče radoznalost

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teta kreativka je teta koja svakodnevno uvodi vaše dijete u svijet mašte, potiče ga na kreativnost i stvaranje. Pročitajte priču o Goranu, finalistu u kategoriji Naj teta kreativka i glasujte za svog favorita!

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, Pampers Pants i Klokanica odlučili su organizirati natječaj u kojem smo vam dali priliku da prijavite svoju i djetetovu naj tetu iz vrtića i pokažete da je vaša teta NAJ teta! Pozvali smo vas da opišete najbolju odgojiteljicu ili odgajatelja, i na temelju vaše priče izabrali smo po tri finalista u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta treći roditelj.

Možda te zanima... Počelo glasovanje: Odaberite Naj tetu iz vrtića! Vrtić

Teta kreativka je teta koja svakodnevno uvodi vaše dijete u svijet mašte, potiče ga na kreativnost i stvaranje. Zbog nje naši mališani crtaju i slikaju, upoznaju šareni svijet bojica, pastela, tempera i plastelina. Zbog nje koriste svoje vrijedne ručice kako bi izradili najljepše uspomene na vrtićke dane. Zbog nje je vrtić djeci prva pozornica, mjesto na kojem uče pjevati, plesati i glumiti.

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Naj teta kreativka i pomozite nam da odaberemo "NAJ tetu - teta kreativka".

Za stričeka Gorana glasujte klikom na Like!

Goran Katušić

Dječji vrtić 'Cvjetna livada', Požega

Priča kojom je nominiran:

Naša muška teta Goran je definitivno čudo kojim je nagrađeno ne samo naše dijete nego i mi roditelji. Goran je sve ono što bi svaki roditelj mogao poželjeti svom djetetu, sve ono što bi mi kao roditelji i sami kod kuće ponekad željeli biti, ali zbog užurbanog ritma života ili ne stignemo ili često ne znamo jer nemamo toliko kreativnog duha u sebi.

Goran je odgojitelj koji u šest sati ujutro svira gitaru, koji u pola sedam ujutro u sobi napravi najkreativniji dječji tulum, koji u vrtićkom hodniku organizira pravu vatrogasnu vježbu u kojoj su naša djeca glavni akteri i izvođači, koji potiče sve oblike njihovog motoričkog razvoja, koji zajedno s njima skače po blatnim lokvama i uprlja se jednako kao i oni jer im želi pokazati kako se zaista živi sretno i rasterećeno djetinjstvo.

Moj dječak Noa obožava Gorana jer Goran je jedna od rijetkih odraslih osoba koje mogu toliko razumjeti širinu i bogatstvo dječjeg uma. Puno puta smo kao roditelji znali spomenuti da smo počašćeni jer je naš Noa u generaciji djece koju Goran odgaja. On ne samo da je poseban jer je jedini muški odgajatelj u našem vrtiću, on je poseban i po tome jer ga doslovna sva vrtićka djeca koja i nisu dio Loptica obožavaju.

Svako jutro Goran smisli nešto novo i kreativno, nikad se ne događa da ujutro dođemo, a da sva djeca nisu angažirana oko nekog projekta koji je Goran za taj tjedan smislio. Goran ih vodi u svijet mašte, potiče njihovu radoznalost, ne sputava nikada nijednu njihovu ideju... Mislimo da je on sigurno odgajatelj koji zaslužuje titulu naj tete.

Što o kreativnosti kaže striček Goran?

"Stvarno sam iznenađen nominacijom, u toliko više jer nisam imao pojma da sam uopće prijavljen na natječaj. Ja sam dječak koji nije želio odrasti. Tako se već 20 godina budim svako jutro i odlazim u vrtić zajedno sa svojim klincima i klincezama istraživati svijet oko sebe. Raduje me spoznaja što mi posao odgojitelja omogućuje da mi je svaki dan novi i drugačiji", ispričao je striček Goran.

 | Author: Promo Foto: Promo Kada bebe počnu hodati trebaju pelene koje će sačuvati kožu suhom, ali i ostaviti slobodu pokreta. Nove pelene-gaćice Pampers Pants stvorene su za to i omogućavaju do 12 sati suhoće u pelenama-gaćicama koje se mijenjaju s lakoćom.

Sponsored by Pampers Pants

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.