Vrtić Dijete u vrtiću 10. lipnja 2018.

S tetom Ivom dosadno nikad nije, kad si tužan, ona te nasmije

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teta pričalica je teta koja priča i čita najbolje i najljepše priče. Pročitajte priču o Ivi Brandeis, finalistici u kategoriji Naj teta pričalica i glasujte za svog favorita!

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, Pampers Pants i Klokanica odlučili su organizirati natječaj u kojem smo vam dali priliku da prijavite svoju i djetetovu naj tetu iz vrtića i pokažete da je vaša teta NAJ teta! Pozvali smo vas da opišete najbolju odgojiteljicu ili odgajatelja, i na temelju vaše priče izabrali smo po tri finalista u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta treći roditelj. 

Možda te zanima... Počelo glasovanje: Odaberite Naj tetu iz vrtića! Vrtić

Teta pričalica je teta koja priča i čita najbolje i najljepše priče. Zbog nje naši mališani dolaze iz vrtića i oduševljeno nam prepričavaju te čarobne priče zbog kojih putuju beskrajnim svemirom mašte, zbog kojih uče razmišljati, preispitivati i zbog kojih je svaki odlazak u vrtić najuzbudljivija avantura.

Pročitajte priču o finalistici u kategoriji Naj teta pričalica i pomozite nam da odaberemo "NAJ tetu - teta pričalica".

Za tetu Ivu glasujte klikom na Like!

Iva Brandeis

Dječji vrtić "Maslačak", Pakrac

Priča kojom je nominirana: 

Uvijek puna šale, vica
teta Iva pričalica.
O svakoj temi zna ponešto,
pričanje joj ide vješto.
Kada djeci priča priče,
nema da tu netko viče,
svi slušaju pa se čude
kako smišlja priče lude.
Riječi kod nje brzo lete,
pa se jezik često splete,
al' to nije neki grijeh
jer prasnemo svi u smijeh.
S njom dosadno nikad nije,
kad si tužan - ona te nasmije,
priča, vergla bez problema
što bi mi da nje nam nema.

Čiča miča, gotova je priča
pao miš u lonac, sad je priči konac?

Što o svojim pričama kaže teta Iva?

"Ništa mi draže nije nego pred spavanje ispričati djeci priču i pri tome se uvijek vratiti u svoje djetinjstvo, a djeci pružiti ugođaj i priliku da otputuju u svijet mašte kao i ja. U današnje vrijeme, vrijeme novih medija i napredne tehnologije našem jeziku prijeti izumiranje. A kako ćemo se drugačije boriti s time nego govoriti i pričati?", kaže 31-godišnja teta Iva.

 | Author: Promo Foto: Promo Kada bebe počnu hodati trebaju pelene koje će sačuvati kožu suhom, ali i ostaviti slobodu pokreta. Nove pelene-gaćice Pampers Pants stvorene su za to i omogućavaju do 12 sati suhoće u pelenama-gaćicama koje se mijenjaju s lakoćom.

Sponsored by Pampers Pants

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.