Vrtić Dijete u vrtiću 15. travnja 2018.

Pravila nagradnog natječaja 'Naj teta iz vrtića'

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA 
„Naj teta iz vrtića“ 

Članak 1: ORGANIZATOR 

Natječaj „Naj teta iz vrtića“ organizira: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb uz partnera Procter&Gamble d.o.o. (OIB: 88359398950); Bani 110, 10010 Zagreb 
Kontakt organizatora: klokanica@klokanica.hr

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA 

Nagradni natječaj  „Naj teta iz vrtića“, u kojemu treba unutar formulara na web stranicama portala Klokanica.hr ispričati priču o svojoj naj teti iz vrtića, raspisuje se u svrhu promocije Organizatora i robne marke Pampers. Nagradni natječaj traje od 15.04.2018. do 15.05.2018. u ponoć na web adresi portala Klokanica.hr 

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR: 

Ukupan broj nagrada: 9; broj nagrada po nagrađenoj teti: 3. 
Jedinična vrijednost nagrade (po nagrađenoj teti u svakoj kategoriji): 

  • 1 nagrada za tetu: narukvicu za najbolju tetu u svojoj kategoriji (vrijednost narukvice do 400kn) 
  • 1nagrada za vrtić nagrađene tete: potrošni materijal u vrijednosti do 10.000 kn 
  • 1 nagrada za roditelje: mjesec dana bez donošenja pelena u vrtić (jer tetin vrtić dobiva zalihu pelena Pampers Pants u vrijednosti do 14.000 kn)  

Članak 4: PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Pravo prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora i partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji u razdoblju od 15.04.2018. do 15.05.2018. u ponoć na web adresi portala Klokanica.hr naprave prijavu na nagradni natječaj. 

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima. 

Natjecatelji mogu izvršiti prijavu u tri kategorije: 

1.        Naj teta pričalica 
2.        Naj teta kreativka 
3.        Naj teta kao treći roditelj 

Natjecatelji trebaju u formularu napisati svoje kontakt podatke, ispričati priču o naj teti u jednoj od kategorija i ostaviti kontakt podatke tete koju prijavljuju kako bi se prijavljena osoba mogla kontaktirati radi pristanka na sudjelovanje u natječaju, te pročitati i prihvatiti pravila nagradnog natječaja. 
Podaci su dostupni samo Organizatoru u periodu od 15.04.2018. do isporuke svih nagrada.
Podaci prijavljenih trećih osoba (teta nominiranih u nagradni natječaj) koje ne daju pristanak na sudjelovanje, brišu se iz baze pristiglih odmah po dobivanju takve informacije i prijava biva diskvalificirana. 

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Prijave: Prijave se primaju od 15.04.2018. do 15.05.2018 u ponoć, nakon čega slijedi odabir najkreativnijih priča o Naj teti iz vrtića. 
Iz pristiglih prijava biraju se u finaliste po tri priče iz svake kategorije nagradnog natječaja, od teta koje su pristale sudjelovati u nagradnom natječaju.
Finalisti nagradnog natječaja predstavljaju se kroz tri članka na portalu Klokanica.hr i kroz microsite koji će biti aktivan od 1.6. - 10.6.2018. 
Čitatelji portala Klokanica imat će priliku glasati za najbolje priče na micrositeu nagradnog natječaja na portalu Klokanice.hr  u periodu od 1.6.-10.6.2018. 
Objava pobjednica iz sve tri kategrije bit će na portalu Klokanica.hr 15.6.2018.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE 

Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila. Ako dobitnik ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. 

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici ovog natječaja, daju u korist pravo isključivog iskorištavanja autorskih prava na prijavljene radove tako da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj iskoriste u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. 

U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, sudionik nagradnog natječaja koji je prijavio materijal se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuje obavijestiti sudionika nagradnog natječaja prijavljenog materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. 

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Sudionika nagradnog natječaja prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Sudionika. 

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...). 
Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi. 

Sve slike i priče koje se za vrijeme nagradnog natječaja objave na društvenim mrežama portala Klokanica.hr od strane čitatelja Klokanice a od strane Organizatora nisu tražene kao uvjet sudjelovanja, objavljuju se na vlastitu odgovornost i ne ulaze u nagradni natječaj te se Organizator odriče povezanosti s istima

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE 

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. 

Članak 9: PUBLICITET 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, imena i prezimena djece, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. 

Članak 10: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA 

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka bit će objavljeno na web adresi portala Klokanica.hr najkasnije do 15.06.2018. 

Članak 11: POREZI 

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama. 

Članak 12: U SLUČAJU SPORA 

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu. 

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA 

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.