Vrtić 26. svibnja 2023.

Bode Miller „kaznio“ sina trčanjem uzbrdo nakon što je napustio svoj nogometni tim

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naše roditeljske odluke danas tako lako dospiju u javnost, a neki to rade i ciljano. No, tada moramo biti spremni na reakcije te iste javnosti, kakve god one bile.

Kad na bilo kojoj društvenoj mreži objavimo nešto osobno, moramo biti spremni na komentare. A svi su posebno osjetljivi na – djecu. Mame i tate tako su posebno na „udaru“ kritičara. Što god da naprave, naći će se netko tko će to pohvaliti i podržati, kao i netko tko će se nad tim zgražati. Iskusio je to na svojoj koži i Bode Miller, slavni skijaš, kojem se reakcija na njegov video baš i nije svidjela.

Možda te zanima... Tata oštro kaznio sina zbog bicikla i šokirao mamu Školarci

Naime, Bode je prije nekoliko dana podijelio video svog sina koji trči uzbrdo, dok ga on snima iz automobila kojim ga prati. U opisu videa Bode je napisao: „Nakon što je napustio svoj nogometni tim tijekom prve utakmice u godini, pustio sam ga da trči uzbrdo. Provođenje posljedica nije moj omiljeni dio roditeljstva, ali učenje iz njih je važno.“ Osim toga, ovaj slavni tata je pojasnio što smatra posebno važnim: „Ovo je bilo toliko više od nogometne utakmice. Ovdje je važno naučiti našu djecu da nikad ne odustanu.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bode Miller (@millerbode)

Mnogi su se u komentarima pobunili protiv ovakve lekcije, pa su zapravo „napali“ Bodea. Da je Bode bio uistinu vrlo uzrujan zbog komentara, pokazuje činjenica da su na toj objavi na kraju isključeni komentari. No, naravno da su mediji sačuvali neke od njih, pa su mnogi tako ovaj potez nazvali „suludim“, a neki su čak upozoravali da bi ovakve posljedice mogle negativno utjecati na emocionalni razvoj djeteta.

Mnogi su podijelili ovaj njegov video, pa uz to napisali čak i da se zapravo radi o zlostavljanju djeteta. No, našlo se i onih koji su smatrali da je ovo sasvim legitiman potez. „Svaka čast, Bode – on je bio dio tima i drugi su računali na njega, posebno tijekom utakmice. U životu postoje posljedice – ne dobijemo uvijek ono što želimo, napisao je jedan komentator, dok je druga komentatorica izjavila: „Možda mu se sad ne sviđa, ali naučit će ga odgovornosti.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bode Miller (@millerbode)

Bode Miller na kraju je posta naknadno dodao: „Za one koji se brinu, trčanje uzbrdo bila je njegova ideja. On je rekao da nije trčao tijekom utakmice. Ovaj klinac je na idućoj razini.“ Te dodao hashtag „ponosni tata“.

Inače, bode i njegova supruga očito vole svoju djecu i nema traga riječima koje su komentatori spominjali. Njih dvoje imaju petero djece: Nash (7), Easton (4), Asher (3), Aksel (3) i Scarlet (1), a imali su i Emeline koja je tragično preminula utopivši se kad joj je bilo 19 mjeseci.

Možda te zanima... Poniženje ili učinkovita kazna za dijete? Natjerao kćer da pješači do škole i objavio video Školarci

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.