Roditelji Tatina zona 11. svibnja 2023.

Uplakani tata na TikTok profilu podijelio savjet koji mu je promijenio život, a i ti ćeš se zamisliti

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nekad nam nečiji savjet može promijeniti život, doslovno. Nekad, kad nam se čini da smo na dnu, samo treba pogledati stvari iz nekog drugog kuta da nam se sve učini drukčijim…

Svaki roditelj čija je beba imala kolike, odnosno grčeve, neko vrijeme nakon rođenja, zna koliko točno iscrpljujući mogu biti ti trenutci, ti sati, ti dani… Vrijeme ispunjeno bebinim plačem može djelovati uistinu dramatično, a roditelji mogu biti izloženi velikom stresu. Dijete je sito, zbrinuto, suho, voljeno… a opet plače. Čovječe, kako te to može izludjeti!

Možda te zanima... Muškarci stvarno ne čuju plač bebe po noći ili glume? Roditelji

Tako je i jedan TikTok tata osjetio na svojoj koži posljedice takvih dana. Neispavanost i umor, nervoza i sve ostalo rezultirali su svađom njega i supruge. Tata Jake Sutton krenuo je na posao ljutit zbog svađe sa suprugom i došao tamo bijesan i ne baš onakav kakvog su ga navikli gledati kolege. Upravo ga je zato jedan od kolega upitao što mu je.

„Rekao sam mu da smo se žena i ja posvađali još neki dan, pa se sve to i dalje 'kuha'. Jutros nisam čak ni razgovarao s njom. I onda sam mu rekao 'Kad dođem danas doma, valjda ćemo to srediti. Ako ne, štogod…',“ govori tata na videu. Očekivao je uobičajenu mušku utjehu, ali mu je kolega na to odgovorio:

„Tko ti je to rekao? Tko ti je rekao da ćeš danas stvarno stići doma?“

@jake_no_khakis #fyp ♬ original sound - Jake Sutton

Jakea je to pogodilo, baš kao što je i trebalo. I tada se slomio. Nakon tog odlučio je odmah nazvati svoju suprugu, jer – kolega je bio u pravu. Nitko od nas se ne voli prisjetiti svoje smrtnosti, ali toliko tog se može dogoditi u jednom danu i nema garancije da će dan završiti onako kako si isplaniraš. A kolega je nastavio:

„Znaš, ja nisam savjetnik za veze i posljednja sam osoba koja bi ti trebala reći što da radiš. Ali najveća pretpostavka koju uzimamo zdravo za gotovo je da ćemo se vratiti doma, da ćemo sretno stići doma, kad god odemo na posao ujutro. Moraš nazvati svoju ženu.“

Dok je to prepričavao u videu, Jake se potpuno slomio i rasplakao.

@jake_no_khakis Replying to @april_love_barbie90 Thank you all so much! #fyp ♬ original sound - Jake Sutton

Nekoliko dana kasnije, Jake je snimio nastavak ovog videa, odnosno update, koji su mnogi komentatori tražili, pa je otkrio da im sve ide puno lakše. Isprobali su neke od savjeta u komentarima u vezi grčeva, zamolili su baku da pričuva njihove kćeri jednu noć, pa su se malo odmorili i sve je nekako sjelo na mjesto.

I sve je to vrlo ljudski, sve je to nešto što je većina roditelja prošla. No, moramo priznati da nas je savjet Jakeovog kolege stvarno zatekao. Morali bismo to češće imati na umu…

Možda te zanima... Ovo su najbolji položaji koji će pomoći bebi da podrigne Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.