Roditelji Sretna mama 25. travnja 2023.

Korana Gvozdić prisjetila se teških dana nakon rođenja sina: ‘Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala osjećati‘

Foto: Instagram@koranagvozdic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Korana Gvozdić prisjetila se dana koje je sa sinom provela u bolnici nakon njegova rođenja, a statusom je sve dirnula.

Voditeljica Korana Gvozdić i popularni stand up komičar Ivan Šarić ovog su mjeseca proslavili drugi rođendan svog sina Olivera. Tim povodom, Korana se na svojem Instagram profilu prisjetila teškog razdoblja nakon poroda te podijelila neke osobno vrlo važne fotografije, koje ilustriraju svu bol i neizvjesnost koju je tada prolazila, budući je sina donijela na svijet mjesec dana prije očekivanog termina. Otkrila je i kako još čuva rođendansku kapicu koja joj je olakšala to razdoblje.

Fotografije koje pokazuju bol roditelja prerano rođenih beba

"Nije lako objasniti tok misli koji se tada vrtio u glavi, ali čvrsto sam vjerovala da će on znati da sam pored njega, s kapom na glavi i da slavimo njegov prvi tjedan. Bilo je to daleko od one radosti koju bi majka trebala ili mogla osjećati, ali nekako sam se morala trgnut. Svaki sljedeći tjedan dolazila sam mu s kapicom i na pitanje doktora i sestara 'Koji ono danas slavimo?' ja sam sa sve većim i većim osmijehom odgovarala 'Evo drugi!' 'Treći nam je!' 'Već nam je četvrti!', 'Petiiii!'... Bezbroj fotki i videa poslali smo tati, koji nije mogao ući u bolnicu, ali bio je na drugoj strani videopoziva. Kapica je s nama proslavila i prvu godinu, a sada evo i drugu! I znate što!? Nikada ne treba podcjenjivati šareni komad kartona!" napisala je Korana uz uspomene iz bolnice i jednu fotografiju s Oliverove rođendanske proslave.

Podsjetimo, Korana i Ivan postali su roditelji u travnju 2021. godine, a Korana je u bolnici provela 38 dana.

'On i ja. Bodrili smo i čekali jedan drugoga... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu’, napisala je Korana na Instagramu kada je sa sinčićem napuštala rodilište.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.