Trudnoća Trudnica 05. svibnja 2020.

Hrvatske primalje pripremile 3 besplatna online tečaja za trudnice i dojilje

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hrvatska komora primalja je za svoje klijentice pripremila tri besplatna online tečaja na svom YouTube kanalu, obzirom da su im s ove godine izjalovili planovi zbog trenutne situacije uzrokovane koronavirusom

Hrvatska komora primalja svake godine 05. svibnja obilježava Međunarodni dan primalja, čime se pozivaju sve primalje, žene, djevojke i njihovi partneri da podrže primaljsku struku. Prošle godine su Međunarodni dan primalja proslavili sa svojim najvrjednijim klijentima (trudnicama i njihovim partnerima) te održali besplatan tečaj za trudnice i partnere koji se pokazao veoma uspješnim. 

primalja primalje medicinske sestre porod Možda te zanima... Pismo primalje: 'Ja sam samo sestra koja je bila na rođenju tvog djeteta' Trudnoća

Nažalost, planovi su im se ove godine izjalovili te zbog trenutne situacije uzrokovane epidemijom koronavirusa tečaj nisu u mogućnosti održati uživo. No, Hrvatska komora primalja je za svoje klijentice pripremila tri besplatna online tečaja na svom YouTube kanalu.

Ovaj period je za trudnice, rodilje i babinjače iznimno težak, nalaze u se najosjetljivijem razdoblju u životu pa su tečaj pripreme za dojenje, tečaj pripreme za trudnice – trudnoća i tečaj pripreme za trudnice – porođaj pripremljeni kako bi trudnicama, rodiljama i babinjačama, pomogli najviše što mogu.

Također, nakon potresa koji se dogodio u Zagrebu, Hrvatska komora primalja pokrenula je sa svojim primaljama volonterkama inicijativu i akciju pomoći trudnicama i ženama nakon porođaja, a kojima je prijeko potrebita primaljska skrb. Hrvatska komora primalja otvorila je e-mail adresu: primalje.podrska@gmail.com na kojoj potrebite žene ostavljaju svoje kontakte kako bi ih u najkraćem vremenu kontaktirali telefonski i savjetovali.

Možda te zanima... Pismo ministru Berošu o postupanju s trudnicama i rodiljama u rodilištima i nakon poroda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.