Trudnoća Porođaj 06. svibnja 2019.

'Rodio se sin!': Službeno potvrđeno rođenje kraljevske bebe

Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako su u poslijepodnevnim satima svjetski mediji objavili da je Meghan Markle u trudovima i da je porod počeo, službena Instagram stranica Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa objavila je sretnu vijest da se dječak rodio u ranim jutarnjim satima

Službena Instagram stranica Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa danas poslijepodne objavila je sretnu vijest da je Meghan rodila sina u ranim jutarnjim satima, 6. svibnja, 2019. 

"Vojvotkinja i beba su zdravi i dobro, a par zahvaljuje svima na podršci u ovom posebnom vremenu u njihovim životima. Beba je teška 3260 grama", piše uz službenu objavu s natpisom 'Dječak je!'.

Iako su u poslijepodnevnim satima svjetski mediji objavili da je Meghan Markle u trudovima i da je porod počeo, službena Instagram stranica Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa objavila je sretnu vijest da se dječak rodio u ranim jutarnjim satima, 6. svibnja. Također, danas su britanske kladionice blokirale oklade na ime kraljevske bebe, pa su mediji već počeli nagađati da se beba možda već rodila.

Želimo brz oporavak mami i sretno bebi i cijeloj kraljevskoj obitelji!

Možda te zanima... Prognoze na kladionici: Koje će ime za bebu odabrati Meghan i princ Harry? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.