Trudnoća Beba u trbuhu 04. travnja 2019.

Prognoze na kladionici: Koje će ime za bebu odabrati Meghan i princ Harry?

Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Moguće je da će Meghan i princ Harry izabrati manje tradicionalno ime za svoje dijete, obzirom da je tek sedmo po redu za prijestolje

Meghanin termin poroda sve je bliže i bliže, a obožavatelji kraljevske obitelji vrlo su zauzeti špekuliranjem kako će nazvati bebu.

Prema britanskoj kladionici Ladbrokes, Elizabeth je trenutno omiljeno ime za bebe, sa šansama od 6-1, nakon čega slijedi 8-1 za Dianu i Victoriju i 12-1 za Albert, Alice, Grace i Philip.  Arthur, James i Mary imaju šansu od 16-1, javlja Huffpost.

princ William Kate Middleton, kraljevska obitelj Možda te zanima... 5 neobičnih činjenica o porodima i bebama u kraljevskoj obitelji Roditelji

Predstavnik tvrtke Ladbrokes Alex Apati sugerirao je da je popularnost Elizabeth među kladioničarima zbog mogućnosti da vojvotkinja rodi 21. travnja, na rođendan kraljice Elizabete.

Među imenima koja se predviđaju našli su se čak i Barack (100-1), Theresa (100-1), Piers (200-1), Donald (250-1) i Brexit (500-1).  I druge kladionice predviđaju koje će ime izabrati. Paddy Power izvješćuje o 3:1 za Dianu, 8-1 za Grace i 14-1 za Victoriju, Alice, James i Arthur. Diana također vodi u William Hill kladionici. Među muškim imenima, najbolje stoji Arthur sa 4-1, a slijede ga Edward, James i Philip sa 16-1.

Možda te zanima... 9 ludih pravila koja djeca iz kraljevske obitelji moraju slijediti Vrtić

Moguće je da će Meghan i princ Harry izabrati manje tradicionalno ime za svoje dijete, obzirom da je tek sedmo po redu za prijestolje. 

"Harry i Meghan imaju mnogo veću fleksibilnost u smislu osjećaja da moraju biti pokorni tradiciji i slijediti strogi protokol", rekla je Arianne Chernock, izvanredna profesorica moderne britanske povijesti na Sveučilištu Boston. "Mislim da bi u nekom od imena čak moglo biti u američkom duhu. Sigurno to neće biti prvo ime, ali u jednom od ostalih vrlo moguće. Poštivat će obje strane", rekla je Arianne.

trudnica ime beba Možda te zanima... Na što trebate paziti kad birate ime za bebu Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.