Vrtić Igre za djecu 02. svibnja 2019.

Ista kraljica: Kate snimila nove fotke princeze Charlotte

Foto: Duchess of Cambridge/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kensingtonska palača sad već tradicionalno objavljuje najnovije fotografije kraljevskih mališana uoči njihovih rođendana. Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan i sve više je slična svojoj prabaki

Prije nekoliko dana princ Louis proslavio je prvi rođendan, a njegova starija sestra, princeza Charlotte rođendan slavi 2. svibnja uoči kojeg je Kensingtonska palača objavila njene najnovije fotografije. Sad već tradicionalno, fotke je snimila princezina mama, vojvotkinja Kate.

I na najnovijim fotografijama koje prikazuju razigranu Charlotte u vrtu, kako se igra kao i svaka druga četverogodišnjakinja, primjećuje se njezina sličnost s kraljicom Elizabetom II., njenom prabakom.

Kate Middleton princeza Charlotte Možda te zanima... Kome sliči mala princeza? Charlotte slavi drugi rođendan Vrtić

Fotke su snimljene u njihovom domu u Norfolku, poznatom kao Anmer Hall, a Charlotte nosi haljinicu Betsy Trotters i suknjicu Amaia Kids. Budući da su odjevni predmeti koje nose kraljevski mališani, kao i njihova mama, brzo rasprodani, ne sumnjamo da će i ovi outfiti biti hit u proljetnoj modi britanskih mališana.

Možda te zanima... Vesta princeze Charlotte već je najtraženiji odjevni predmet Vrtić

princ george, obama Možda te zanima... Mame razgrabile ogrtač u kojem je princ George upoznao Obamu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.