Trudnoća Beba u trbuhu 15. travnja 2019.

Ako rodiš isti dan kad i Meghan, možeš osvojiti 10000 dolara! Nažalost samo za američke bebe

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Odbrojavanje do rođenja kraljevske bebe je počelo, a jedna američka tvrtka dosjetila se zanimljivog nagradnog natječaja

Otkad se udala za princa Harryja, svjetski mediji željno su iščekivali vijest o trudnoći Meghan Markle. Par je sretnu vijest objavio 15. listopada 2018., termin poroda je najavljen za kraj travnja ili početak svibnja, a sada je odbrojavanje u punom jeku.

No jedna američka tvrtka dosjetila se zanimljivog nagradnog natječaja. Naime, mame koje rode isti dan kad i Meghan, mogu osvojiti lijepu novčanu nagradu od 10000 dolara za svoju bebu!

Možda te zanima... Prognoze na kladionici: Koje će ime za bebu odabrati Meghan i princ Harry? Trudnoća

Nažalost, nagrada vrijedi samo za američke bebe, kojima će novac ići izravno u fond za njihovo obrazovanje, prenosi TODAY.

Ako živiš u SAD-u i očekuješ bebu krajem ovog mjeseca, a rodiš baš na isti dan kao i Meghan, sve što moraš je napraviti: fotkati svoju obitelj, novorođenče ili neku bebinu stvar i objaviti je na Instagramu ili Twitteru s oznakama #PureLeafRoyalTEABaby i #Sweepstakes i naravno, pratiti Pure Leaf Tea.

Deset dobitnica bit će obavješteno preko poruka i profesionalni fotograf napravit će kraljevsko snimanje na lokaciji na kojoj im odgovara. Također će donijeti i slatke dodatke za bebu kako bi izgledala kao prava kraljevska beba. Jedna od tih deset obitelji dobit će nagradu od 10 000 dolara za obrazovanje djeteta, a ostalih devet kao i 50 drugih obitelji dobit će darovnu karticu od Shutterflyja u vrijednosti od 100$ koju će moći iskoristiti za vlastito kraljevsko fotkanje.

Ovo nije prvi takav nagradni natječaj. Američke tvrtke često daruju nove obitelji s novorođenom djecom vrijednim nagradama uz razne kreativne nagradne natječaje. A ovo je svakako zanimljivo odbrojavanje do rođenja još jedne kraljevske bebe, zar ne?

Možda te zanima... Vjesnici proljeća: Kakve su bebe rođene u travnju? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.