Trudnoća Trudnica 15. listopada 2018.

Meghan i Harry očekuju bebu! Potvrđena sretna vijest

Foto: Gettyimages
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Još prije nekoliko dana, na vjenčanju princeze Eugenie, pojavila su se šuškanja da je Meghan trudna, a sada je to i službeno potvrđeno

Vjenčanje britanskog princa Harryja i američke glumice Meghan Markle u svibnju ove godine proglašeno je vjenčanjem godine, a već od tad britanska javnost i mediji nestrpljivo očekuju vijest o dolasku nove bebe u kraljevsku obitelj. Iako se još prije par dana na vjenčanju princeze Eugenie šuškalo da je Meghan trudna, to je upravo službeno potvrđeno. 

Službeni profil britanske kraljevske obitelji na Instagramu objavio je fotografiju sretnih budućih roditelja Meghan i Harryja uz vijest: 

Njihova visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Susexa sretni su što mogu objaviti da vojvotkinja od Susexa očekuje bebu koja bi se trebala roditi u proljeće 2019. Njihova visočanstva cijene podršku koju su dobili od ljudi širom svijeta još od njihovog vjenčanja u svibnju i oduševljeni su što sretnu vijest mogu podijeliti s javnošću.

Prije nekoliko dana, Harry i Meghan bili su na vjenčanju princeze Eugenie od Yorka i Jacka Brooksbanka, a navodno su tada objavili sretnu vijest kraljevskoj obitelji. 

 | Author: Gettyimages Foto: Gettyimages

Možda te zanima... FOTO: Charlotte i George opet su sve šarmirali na kraljevskom vjenčanju Vrtić

Možda te zanima... 9 ludih pravila koja djeca iz kraljevske obitelji moraju slijediti Vrtić

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.