Trudnoća Porođaj 08. studenoga 2018.

Potpuno prirodno i bez lijekova rodila dječaka teškog skoro 6 kg

Foto: Facebook/Blacktown Midwifery Group
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bez ikakvih sredstava za olakšavanje boli, mama iz Australije rodila je najveću bebu u Sydneyju te u bolnici Blacktown Hospital postavila novi rekord

29-godišnja mama Nikki Bell u svom 39. tjednu trudnoće potpuno prirodno poželjela je dobrodošlicu svom dječaku teškom 5.7 kilograma.

Možda te zanima... Beba s 6,5 kg: Rađaju li se u posljednje vrijeme teže bebe? Trudnoća

Liječnici su sretnim roditeljima rekli kako se ne sjećaju jesu li ikad porodili tako tešku bebu. Dječak Parker savršeno je zdrava beba, a njegova mama rekla je kako je očekivala da će biti veća beba kad je na ultrazvuku u 24. tjednu već imao tri i pol kilograma

"Uvijek sam znala da će on biti veća beba s obzirom da je naša kćer imala sramežljivih pet kilograma, ali s obzirom da sam imala inducirani porod gotovo dva tjedna prije nego kad sam rodila svoje prvo dijete, ostala sam iznenađena kad je vaga pokazala 5.7 kilograma", rekla je mama i dodala kako joj je drugi porod bio puno lakši iako je beba bila teža. "Sigurna sam da svi porođaji bole, bez obzira ima li beba 1.7 kg ili 5.7 kg."

Što bebina porođajna težina zaista sve otkriva?

Mama i dječak oduševili su i osoblje bolnice koji su se pohvalili novim rekordom na svojoj Facebook stranici. "Porođaj je bio prirodan i bez komplikacija. Sretni smo što možemo objaviti da se ne tako mali Parker i njegova mama dobro oporavljaju", napisali su.

Možda te zanima... 8 stvari kod novorođenčeta koje bi te mogle iznenaditi Beba

Beba novorođenče porod Možda te zanima... Kako izgleda beba nakon poroda? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.