Beba Razvoj u 1. godini 09. lipnja 2017.

Fotke bebe rođene s preko 6 kilograma oduševile internet

Foto: Facebook/Sweet Smiles
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Beba Carleigh postala je zvijezda nekoliko tjedana nakon rođenja. Iako ima samo tri tjedna već nosi odjeću za dijete staro devet mjeseci

Carleigh Corbitt rođena je prije termina, ali gledajući njezine fotografije teško je povjerovati da je stvarno tako. Mama Chrissy rodila ju je 15. svibnja, a malena je težila 6.1 kilograma. Chrissy i njezin suprug imaju troje starije djece, ali nijedno nije imalo tako veliku porođajnu težinu.

"Kada mi ju je pedijatar pokazao, bila sam u šoku. O, moj Bože, ona je velika. Nisam mogla vjerovati. Kao da sam porodila dijete od dvije godine", rekla je mama za Inside Edition.

Obitelj Corbitts živi na Floridi, a nakon rođenja malena je postala prava zvijezda. "Trudnoća je bila jako teška za mamu Chrissy, imala je anemiju te je morala ići na transfuzije krvi kako bi podigla željezo u krvi", izjavio je tata Larry Corbitt za ABC News. Larry je dalje rekao da je sada sve u redu te da beba lijepo napreduje, iako je stara samo tri tjedna nosi odjeću za dijete staro devet mjeseci.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.