Trudnoća Beba u trbuhu 03. studenoga 2019.

Horoskop za novorođenče: Koliko će tvoja beba biti velika?

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U iščekivanju bebe pročitaj zabavan horoskop i saznaj hoće li tvoja beba biti dugačka ili kratka, 'tanka' ili okrugla

U trećem tromjesečju kada trbuh počne rasti i približava se vrijeme poroda svaka trudnica se zapita kolika će biti njezina beba. Danas liječnici mogu znati veličinu bebe u trbuhu, ali ponekad se svi iznenade kad se beba rodi. Kako bi sve bilo zabavnije u iščekivanju pročitaj što kaže astrologija. Zašto sve ne bi bilo zabavnije?

Ovan

Ove bebe su prosječne visine, ali snažnije građe. Izgled tvoje bebe može te potpuno zavarati, možda tako neće izgledati, ali kad ju budeš nosila otkrit ćeš da je jako čvrsta.

Bik

Djeca rođena u ovom znaku su jaka i stabilna, ali i mekana i osjetljiva. Tvoja beba bit će malo veća, ali zato će biti najslađa buhtlica.

Možda te zanima... Kakva ste mama prema horoskopskom znaku? Roditelji

Blizanci

Ova djeca vole slobodu i kretanje zbog čega mogu biti jako živahni u trbuhu. Tvoja beba bit će prosječna, a vrlo brzo ćeš otkriti da ne voli biti jednom mjestu.

Rak

Beba u ovom znaku obično je okrugla s malim rukama i stopalima te ima zaobljeno lice i trbuščić. Tvoja beba može biti kratka ili dugačka, ali je sigurno da će biti bucmasta.

Što bebina porođajna težina zaista sve otkriva?

Lav

Ako očekuješ Lava, možda bi trebala biti spremna i imati veću odjeću za novorođenče. Prema horoskopu, beba će vjerojatno biti ogromna.

Možda te zanima... Kakva je vaša beba prema horoskopskom znaku? Beba

Djevica

Prema horoskopu, Djevice su vitke i izgledaju puno mlađe nego to jesu. Beba rođena u kasno ljeto je sitna i predivna.

Vaga

Beba rođena u ovom znaku točno je na sredini krivulje rasta. Bit će prosječne težine i visine, osim po slatkoći - one su potpuno "neodoljive".

Škorpion

Poznato je da ljudi u ovom znaku izgledaju stariji nego što jesu. Ako očekuješ Škorpiona trebaš znati da bi mogao biti veći od prosjeka.

Možda te zanima... Kakva ste mama? Pročitajte što kaže vaš horoskopski znak Roditelji

Strijelac

Tvoje maleno dijete vjerojatno će biti više od prosjeka, ali i možda malo nespretno. Ne samo da će vrlo brzo moći dohvatiti stvari po kući, već će i vjerojatno puno padati.

Jarac

Prema astrologiji, beba u ovom znaku će biti sitna, prosječne ili male veličine, posebno kada se radi o visini. Ako je tvoj termin oko praznika, nemoj se iznenadit što je tako sitna bez obzira na jela i pića koju si konzumirala tijekom cijelog trećeg tromjesečja.

Vodenjak

Bebe rođene u ovom periodu imaju veću šansu da budu dugačke sa snažnim nogama i širokim ramenima. Možda će baš ova beba malo teže izaći u svijet.

Možda te zanima... Kako se tvoji mališani vole igrati prema horoskopskom znaku? Vrtić

Ribe

Male Ribe poznate su kao manje bebe po visini i težini, ali su i bucmaste. Tvoja Riba možda će biti mala, ali ima će najslađe obraščiće i trbuščić.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.