Trudnoća Porođaj 11. kolovoza 2022.

Mame dijele najčudnije stvari koje su radile tijekom poroda

Foto: Shutterstock ; Smiješni trenutci s poroda
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako si prošla kroz porod, znaš da je to trenutak u kojem svi detalji postaju pomalo mutni, a u tim trenutcima ponekad i ne razmišljaš racionalno. Jedna je mama podijelila na forumu svoj bizarni trenutak tijekom poroda, što je izazvalo niz sličnih priznanja...

U rađaoni se ponekad događaju zaista komične situacije. Jedna je mama priznala da je tijekom poroda ugrizla sestru za ruku misleći da se radi o kobasici, dok je druga umjesto ruke uhvatile ženu za grudi. Šaljiva priznanja žena iz rađaone pročitaj u nastavku...

"Ugrizla sam sestru za ruku"

"Ugrizla sam sestru za ruku tijekom poroda sina. Još uvijek ne mogu zaboraviti taj trenutak.", napisala je jedna žena u svom postu za Mumsnet. "Popila sam toliko lijekova i bog zna što da ublažim bol, nisam smjela ništa jesti jer sam imala veliki rizik za carski rez, bila sam toliko gladna i čula sam da je netko spomenuo roladu kobasice i mislila sam da mi je daju za jesti. "Bila sam u deliriju! Sada se tome smije." Rekla je da se osjeća užasno zbog toga, ali i da sumnja da to nije nešto najluđe što je netko učinio, te je pozvala druge mame da podijele vlastite priče.

Možda te zanima... 'Žeđ je stvarna': Sjećaš li se prvog pića nakon poroda? Trudnoća

"Poljubila sam anesteziologa"

Jedna je mama opisala pomalo čudan trenutak sa svog poroda"Dolazila sam iz anestezije i bila sam svjesna da me netko nježno tapkao po obrazu", prisjetila se jedna osoba. "Mislila sam da je to moj zaručnik pa sam zgrabila njegovu ruku i nastavila je ljubiti. Bio je to anesteziolog.", napisala je.

Bradavice, bradavice!

Jedna se žena uhvatila za majku (s velikim grudima) radi podrške, ali njezina odluka preskakanje nošenja grudnjaka tog dana zaista nije bila dobra. "Došli smo do faze izgona i uhvatila sam je za ruku (barem sam mislila da se radi o ruci)", rekla je. "Imala sam osjećaj da ju držim čvrsto za vrh prsa. To je bila njezina bradavica. Pokazala mi je sljedeći dan i bila je gotovo crna od modrica - mislim da je trebalo oko tri tjedna da otok prođe," napisala je.

Jedna je žena shvatila prijedlog svoje primalje malo previše doslovno: "Kad sam bila u rađaoni, primalja mi je rekla da dahnem, pa sam počela dahtati kao pas. Još uvijek mogu vidjeti taj začuđen izraz lica moje primalje", napisala je.

Ruka na krivom mjestu!

"Imala sam kontrakciju dok je ruka babice bila u meni, nije mogla učiniti ništa drugo nego čekati da se smiri. Vikala sam i tako jako zagrizla da sam si otkrhnula prednji zub."

Jesi li učinila nešto slično tijekom poroda? Podijeli s nama svoje smiješne trenutke u komentarima!

Možda te zanima... Porođajna bol je jedina bol u životu koja nam neće nauditi Trudnoća

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.