Trudnoća Porođaj 29. srpnja 2021.

Video: Objavila je snimku svog kućnog porođaja bez cenzure: "Nije bio bezbolan"

Foto: /www.instagram.com/chelseakayhurst
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Videozapis otrkiva kako izgleda porod kod kuće u vodi....

Chelsea Kay Hurst i Nick Hurst popularni su youtuberi, a 12. srpnja dobili su svoje prvo dijete, dječaka Hudsona Owena Hursta. Mlada majka rodila je kod kuće i to u vodi, a za tu opciju se, kako kaže odlučila i prije nego što je ostala trudna.

"Nešto u vezi s tim jednostavno mi se činilo ispravnim i mirnim. Takva sam osoba. Pomisao da sam u blizini svog supruga i malog tima ljudi jednostavno je činila da se osjećam dobro", napisala je novopečena majka na Instagramu.

Chelsea i Nick su objavili cijeli porod na YouTube i opisali ga kao nevjerojatno iskustvo. Chelsea je istaknula i da njen porođaj nije bio bezbolan, ali je bio osnažujući.

"Puštali smo umirujuću glazbu. Izvela sam psa u šetnju, a suprug me držao za ruku i držao dok sam imala kontrakcije. Porođaj je bio luda igra uma, pitala sam se hoću li biti dobra mama, jesam li stvarno spremna na ovo, a čuti potvrdne odgovore moje babice, doule i supruga bilo je nevjerojatno ohrabrujuće", kazala je opisujući svoje iskustvo. U nastavku možeš pogledati kako je izgledao porod u vodi.

Videozapis je u kratkom vremenu prikupio pozamašan broj pogleda, a roditelji dječaka napisali su da su svojom objavom htjeli inspirirati i ohrabriti sve roditelje i majke, posebno one koje razmišljaju o kućnom porodu.

 

Možda te zanima... Dobrobiti za rodilju: Porod u vodi smanjuje rizik od vaginalnog pucanja Trudnoća

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • illuminati667

    Join the great Illuminati today and become rich and famous . Are you seeking for wisdom and knowledge ? Are you a business Man / woman , Pastor, politician , musician, doctor , footballer , student ? Do you want to be a famous artist or an actor (e t.c ) and you want to be rich, powerful and famous in the world ? Join the Illuminati New World Order and let you dreams come through , become a member today and receive the sum of 3 million euros ever week with a car whatsapp +919619915236

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.