Trudnoća Porođaj 03. kolovoza 2020.

Rađala i fotografirala u isto vrijeme: Fotke su nevjerojatne!

Foto: Facebook/Meg Ann
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao iskusni fotograf, Megan Mattiuzzo kaže da je "navikla snimati trenutke koji se više ne mogu ponoviti". Kada je saznala da je trudna i da će prvi put postati majka, odmah je znala da želi sve uhvatiti - od prvog udaha do prvog trenutka kada su im se oči susrele

Megan Mattiuzzo je profesionalna fotografkinja iz New Yorka koja fotografira vjenčanja i modu. Kada je saznala da je trudna, kaže da je obećala sebi i suprugu Ryanu da će napraviti slike za pamćenje sa vlastitog poroda. I iako zvuči nevjerojatno, uspjela je u svom naumu da uhvati prve sekunde rođenja svog djeteta.

Možda te zanima... Izabrane najbolje fotografije porođaja iz cijelog svijeta za 2019. Trudnoća

Cijeli porod bio je dosta kaotičan. Meganina majka bila je prisutna kao moralna podrška kćerki. Ryan je također bio tu, s telefonom u ruci kako bi svima javljao novosti, a u drugoj ruci držao je fotoaparat kako bi ga dodao ženi kada ga zatraži. 

I pored toga što je rađala, Megan je uspjela uhvatiti savršeni trenutak za fotografiranje. Tako je na svijet došao Easton Mattiuzzo, sasvim zdrav dječak.

Možda te zanima... Bebe između dva svijeta: Nevjerojatne fotografije poroda Trudnoća

Mama je već sutradan postavila slike na Facebook i sasvim očekivano, vrlo brzo postale su viralne. “Stalno radim fantastične slike za druge. Zašto da ih ne priuštim i sebi?” kazala je Megan.

Možda te zanima... Mama sama izvadila bebu na carskom rezu: 'Htjela sam biti potpuno uključena u porod' Trudnoća

Možda te zanima... Bez cenzure: Fotke poroda pokazuju koliko je rodnica čudesna Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.