Trudnoća Porođaj 25. srpnja 2021.

Rađala i fotografirala u isto vrijeme. Fotke su nevjerojatne!

Foto: Facebook/Meg Ann
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao iskusni fotograf, Megan Mattiuzzo kaže da je "navikla snimati trenutke koji se više ne mogu ponoviti". Kada je saznala da je trudna i da će prvi put postati majka, odmah je znala da želi sve uhvatiti - od prvog udaha do prvog trenutka kada su im se oči susrele

Megan Mattiuzzo je profesionalna fotografkinja iz New Yorka koja fotografira vjenčanja i modu. Kada je saznala da je trudna, kaže da je obećala sebi i suprugu Ryanu da će napraviti slike za pamćenje sa vlastitog poroda. I iako zvuči nevjerojatno, uspjela je u svom naumu da uhvati prve sekunde rođenja svog djeteta.

Možda te zanima... Izabrane najbolje fotografije porođaja iz cijelog svijeta za 2019. Trudnoća

Cijeli porod bio je dosta kaotičan. Meganina majka bila je prisutna kao moralna podrška kćerki. Ryan je također bio tu, s telefonom u ruci kako bi svima javljao novosti, a u drugoj ruci držao je fotoaparat kako bi ga dodao ženi kada ga zatraži. 

I pored toga što je rađala, Megan je uspjela uhvatiti savršeni trenutak za fotografiranje. Tako je na svijet došao Easton Mattiuzzo, sasvim zdrav dječak.

Možda te zanima... Bebe između dva svijeta: Nevjerojatne fotografije poroda Trudnoća

Mama je već sutradan postavila slike na Facebook i sasvim očekivano, vrlo brzo postale su viralne. “Stalno radim fantastične slike za druge. Zašto da ih ne priuštim i sebi?” kazala je Megan.

Možda te zanima... Mama sama izvadila bebu na carskom rezu: 'Htjela sam biti potpuno uključena u porod' Trudnoća

Možda te zanima... Bez cenzure: Fotke poroda pokazuju koliko je rodnica čudesna Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • illuminati667

    This is my testimony on how I finally joined the worldwide illuminati after I have been trying to join for over 3 years now but scammers took money from me several times. I have been searching to join the illuminati for so long, but scammers keep taking my money until last week here when I ment Mr Anwar online who helped me to join the brotherhood online and i receive the sum of 3 million euros in to my bank account instantly after my online initiation ritual and also I will be earning 6 million euros every month end, Am so happy! If you are interested in Join the worldwide illuminate today, contact her today instead of accepting scammers to intake your money all in the name of helping you join, WhatsApp Mr Anwar for your instant initiation today via +919619915236

  • expresskredit

    Do you need a loan? We offer any type of loan for all types purposes. They offer from a minimum amount of $ 1,000.00 to $ 10 million dollars And at a low interest rate of 3% Loan term: 25 years maximum depending on the loan amount you need. customers should be over 18 years old. This credit transaction is a 100% guarantee for serious buyers .......... YOU CAN ORDER US ON THE FOLLOWING TRAVELS. Email: expressloan1212@gmail.com WhatsApp: +381 (61) 197-2618 WhatsApp / call: +1 (313) 306-0862 GUARANTEE SECURE CREDIT HERE ..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.