Trudnoća Porođaj 17. veljače 2020.

Lucijina poruka najvažnijim muškarcima u životu, svom samohranom tati i mužu

Foto: Instagram/lusiluer_plussizemodel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon rođenja svog prvog djeteta, naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer objavila je emotivnu poruku svom suprugu, ali i svom ocu koji ju je odgojio nakon majčine smrti

Valentinovo je ove godine bio poseban dan u životu naše najpoznatije plus size manekenke Lucije Lugomer. Naime, 26-godišnjakinja prvi put je postala majka i tako dobila najdragocjeniji poklon na svijetu, a sretnu vijest podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama i to preslatkom objavom u kojoj je otkrila i ime sina.

"Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo... evo najvećeg poklona na svijetu. Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo bas kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!!! Wow! Leone, ajmo zajedno mijenjati svijet. Unaprijed hvala vam svima na čestitkama i prekrasnim željama.", napisala je sretna mama uz fotografiju iz rodilišta u KBC Sestre milosrdnice prije dva dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Žene su one koje nose dijete i donose ga na svijet rađanjem, ali zato su tate tu kao emotivna podrška i bodre mamu, a neki i proživljavaju bolove kao njihove žene.

Možda te zanima... Urnebesan mamin selfie s poroda otkriva reakciju novopečenog tate Trudnoća

No iako je odmah zahvalila osoblju iz rodilišta i svima na čestitkama na prinovi, danas je oduševila prekrasnim emotivnim pismom svome suprugu u kojem mu zahvaljuje što je najbolji muž na svijetu, a posebno je zahvalila i svom ocu koji ju je odgojio nakon majčine smrti.

Snažna muževa poruka nakon drugog poroda: Moja žena je pravo čudo

"Hvala ti. Hvala ti kao muškarcu koji se trudi iz dana u dan biti najbolji muž na svijetu. Hvala ti što si svih ovih 40 tjedana bio uz mene i to bez jedne iznimke. Hvala ti što učiš uz mene i od mene. Hvala ti što ti to nije teško priznati!!! Hvala ti što si mi pružio dvije najljepše uloge mog budućeg života. Hvala ti što si ponosan i što razumiješ kada niti ja samu sebe ne razumijem. Hvala ti što si zaljubljen te ono najbitnije je zato sto se to itekako osjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i djeteta, a ja vam iz prve ruke moram reći kao dijete samohranog oca da je za mene moj TATA također veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate/čitate/razumijete/podupirete/volite je također stvorio muškarac. Itekakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu volio najviše na svijetu no međutim ostao bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti.

Danijele, ti si sada taj heroj jer ljubav između djeteta i oca je također izričito POSEBNA i to ne smijemo zaboraviti govoriti. Često se od njih očekuje da budu čvrsti, hladni, ozbiljni... a ustvari i oni uče biti najbolji sto mogu i znaju i to vrlo često sa velikim upitnikom iznad glave koji se iz nekog razloga eto - ne bi smio priznati.

Hvala vam svima još jednom na divnim željama, savjetima i čestitkama. Hvala vam sto znate biti sretni tuđom srećom. Hvala vam do neba i nazad!!!", napisala je.

kristijan janušić Možda te zanima... Kako je tata koji je raznježio Hrvatsku lagao na porodu Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Spomenko

    Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.