Roditelji Tatina zona 21. travnja 2016.

Prekrasna poruka budućeg tate: 'Trudnoća je najvažnije iskustvo u životu muškarca'

josh streeter
Foto: Facebook/Josh Streeter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Budući tata napisao je poruku svim muškarcima i objavio je uz fotografiju na kojoj se vidi kako pridržava kosu svojoj trudnoj zaručnici dok povraća

Prekrasna poruka budućeg tate Josha Streetera, koju je napisao uz fotografiju na kojoj se vidi kako pridržava kosu svojoj trudnoj zaručnici dok povraća, na Facebooku već ima preko 17 000 komentara, 79 tisuća lajkova i podijeljena je preko 37 000 puta.

"Trudnoća je najbolje iskustvo za mene. Naučila me toliko toga za što sam mislio da sam već znao. Ona daje frustracije, ljubav i brige, sve to više nego što ste ikada imali, ali i strpljivost i poštovanje.

Svaka sekunda je vrijedna toga. Ona je doslovce preuzela moju zaručnicu i njeno tijelo i uz sav stres, bolove i provođenje vremena u wc-u po cijele dane, ona pati, emocije joj divljaju, osjeća umor, i ne može objasniti zašto se tako osjeća. 

Ovdje vi nastupate. Morate učiniti sve da ona zna da je u redu da plače, da je uznemirena, ljuta, da se smije iz čista mira i morate je natjerati da se osjeća kao da je kraljica! 

Jer u njoj raste život i to je za mene tako zanimljivo i nevjerojatno. Izmamite joj osmijeh svaki prokleti dan jer njen pogled na sebe se mijenja, hormoni joj divljaju, ona dobiva na težini i misli da više nije lijepa zbog toga. Ali, stvarnost je da je ona ljepša nego ikada.

Kao otac i zaručnik iskreno mogu reći da je ovo najbolja škola kroz koju možete prolaziti i biti tamo svaki put kad ona treba da budete tata, da ste otac i volite je i podsjećate je koliko je lijepa. Jer ovo je najbolje iskustvo koje sam ikad prošao i naučio sam toliko i za sve žene koje to prolaze: 'Poštujem vas i imate moj glas'.

Sad imam drugačiji pogled na trudnoću kad to proživljavam sam. Najbolje obrazovanje koje čovjek može dobiti."

Kako je tata koji je raznježio Hrvatsku lagao na porodu

Pregnancy is the best experience for me. It's taught me so much that I thought I have had already knew, it gives you...

Posted by Josh Streeter on 11. travnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.