Roditelji Tatina zona 27. srpnja 2016.

Priča iza fotografije koja pokazuje koliko je snažna ljubav očeva

fb
Foto: Facebook/Amy Palmer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je završio treću smjenu na poslu, Andre Palmer se uputio prema dječjoj bolnici kod svojeg 20-mjesečnog sina. Supruga je snimila fotografiju koja je dirnula srca diljem svijeta

Andre Palmer došao je u bolnicu kod svog bolesnog 20-mjesečnog sina nakon što je odradio treću smjenu na poslu. Kad je rano ujutro stigao u dječju bolnicu u Yorku, sin je spavao u krevetiću, a supruga u naslonjaču na razvlačenje. Napravio je nešto što bi vjerojatno svaki iscrpljeni roditelj koji želi biti pored svog djeteta napravio: odlučio je i on odspavati. Ali na podu.

"Snimila sam ovu fotografiju jer mislim da je to jedan nesebičan čin mog supruga", napisala je Amy Palmer na Facebooku. "Mogao je ići kući nakon posla, mogao me tražiti da ustanem." Amy je rekla da je soba u kojoj je njihov sin bio smješten jako mala s dovoljno mjesta samo za naslonjač i krevetić. 

Na sreću, Andre nije dugo bio na podu. Amy ga je probudila i dala mu svoj naslonjač. "Ali ne prije nego sam snimila fotografiju koja govori o tome kakva je dobra osoba, suprug i otac." Amy i Andre uz sina A.J.-a imaju i dvije kćeri, šesnaestogodišnju Aighlu i četverogodišnju Aaralynn.

A.J. je primljen u bolnicu zbog astme i otpušten je kući.

Video

This is a picture of a hard working man dedicated to his family!! After working all night third shift, he's right here...

Posted by Amy Palmer on Tuesday, 5 July 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.