Trudnoća Trudnica 02. prosinca 2019.

Neslana šala za muža? Trudnica glumila da joj puknuo vodenjak

Foto: Facebook/Kyndall
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Viralan video u kojem je buduća mama za svog muža odglumila pucanje vodenjaka pogledalo je preko 15 milijuna ljudi

Svaka buduća mama, ali i budući tata imaju oko devet mjeseci da se pripreme za rodilište, ali svakako se preporučuje mjesec dana prije termina spakirati torbu i potrebne stvari jer nikad se ne zna kad možeš dobiti trudove i kad vodenjak može puknuti. Pucanje vodenjaka jedan je od najčešćih znakova da počinje porođaj koji su 'proslavili' holivudski filmovi i serije, iako se u stvarnosti ne događa svakoj trudnici, a pogotovo ne spektakularnim mlazom tekućine kao u filmovima.

Kada krenuti u rodilište?

Možda se i zbog toga jedna trudnica odlučila našaliti sa svojim mužem i iscenirati pucanje vodenjaka. Viralni video pogledalo je 15 milijuna ljudi, a iako je mnoge gledatelje nasmijao, a mnoge roditelje podsjetio na njihov odlazak u rodilište, ovog muža je definitivno preplašio.

Možda te zanima... Video: Partnerova reakcija na porodu nasmijava Internet Trudnoća

Na početku, buduća mama zalila je sebe i pod vodom i pozvala muža koji se vidno uzbuđen poskliznuo (doduše ne na vodu u sobi), i pao. Nakon što mu je priznala šalu, nije bio pretjerano oduševljen, prije bi se reklo - ljut. 

Kako bi tvoj partner reagirao na sličnu šalu? Napiši nam u komentare!

Možda te zanima... Snimila zabavan selfie dok se njena sestra bori s trudovima Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.