Trudnoća Liječenje neplodnosti 31. siječnja 2020.

Zašto sam 12-godišnju kćer povela u kupaonicu kad sam imala spontani pobačaj

Foto: Instagram/paulafaris
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Voditeljica Paula Faris htjela je svojoj 12-godišnjoj kćeri pokazati da je spontani pobačaj normalan i da se događa mnogim ženama

Američka novinarka i TV dopisnica Paula Faris majka je troje djece, a nedavno je proživjela još jedan spontani pobačaj. "Imam 44 godine i uvijek sam htjela četvero djece, možda zato jer sam sama najmlađa od četvero. A ovo je bio moj treći spontani pobačaj", ispričala. 

Nakon tri zdrave trudnoće (sa suprugom Johnom Kruegerom ima sinove: šestogodišnji Landon, desetogodišnji JJ i 12-godišnja Grace), Paula je znala što se događa kad je spontani pobačaj počeo. Bila je na obiteljskom odmoru i tu situaciju odlučila je iskoristiti kao priliku da nauči nešto novo svoje najstarije dijete.

Možda te zanima... Učiteljica: 'Razgovarajte s kćerima prije prve mjesečnice' Školarci

"Povela sam svoju kćer sa sobom u kupaonicu. Pokazala sam joj što se događa i rekla: Samo želi da znaš , mama... beba vjerojatno više nije živa. Mama ne osjeća nikakvu krivnju. Ovo je normalno, događa se mnogim ženama, dogodilo se i meni nekoliko puta. Dok zatrudniš, možda će se dogoditi i tebi, dušo. I želim da znaš da ništa ti nećeš biti kriva", otkrila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Faris (@paulafaris) on

"Važno je tugovati, ali važno je i znati da se to događa mnogima od nas. Ona ima 12 godina. Savršeno je dijete. A dječaci su divljaci. Bog ima smisao za humor", našalila se ova mama.

Što misliš, treba li otvoreno razgovarati s djecom o spontanom pobačaju? Napiši nam u komentarima članka.

Možda te zanima... Čudesne fotke: 12-godišnja djevojčica porodila mamu Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.