Trudnoća 11. lipnja 2024.

Izabel i Mateo Kovačić postat će roditelji po drugi put! Trbuščić je već povelik…

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uvijek nas vesele vijesti o trudnoći među onima koje volimo pratiti! Ovoga puta to je Mateo Kovačić, hrvatski nogometaš, čija će supruga roditi njihovo drugo dijete.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel čekaju drugo dijete! Vijest se proširila nakon što je lijepa mama Izabel podijelila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je njezin trbuščić povelik. Ipak, budući da par voli neke stvari zadržati u krugu obitelji, ovu su informaciju tek sada odlučili podijeliti s javnosti.

Možda te zanima... Izabel Kovačić progovorila o majčinstvu i odgoju sina: 'Moram mu biti i tata i mama' Roditelji

Isto je bilo i u Izabelinoj prvoj trudnoći, kad je ona gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti. Tada je, 2020. godine, rođen u listopadu njihov prvi sin Ivan, a sad će on postati stariji brat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IZAKOVA (@izakova)

Par trenutno živi u Manchesteru, budući da Mateo igra za Manchester City. Ranije su živjeli u Londonu, Madridu i Milanu. Izabel, inače, posjeduje dva modna brenda – Izakova i Lunilou.

Ovaj slavni par upoznao se još dok je Mateo bio ministrant u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, podsjeća portal Sportlife. Tada su još bili tinejdžeri, a vjenčali su se 2017. godine – u toj istoj crkvi.

Čestitamo obitelji Kovačić! 

Možda te zanima... Izabel Kovačić i Dario Šimić progovorili o nećakinji i sinu sa sindromom Down Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MillieAkhtar

    Surprising! I'm making more than $75k by just doing the very easy and simple online job from home. Last month my friend received $94280 from this work by just giving only a few hours a day. Everybody can start earning money online. visit for more details... See.......... https://www.Pays77.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.