Roditelji Sretna mama 13. listopada 2020.

Izabel i Mateo Kovačić postali roditelji: Stigao je sin!

Foto: Instagram/izabelandrijanic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Napokon im se ostvarila dugogodišnja želja. Izabela i Mateo Kovačić postali su roditelji dječaka!

Kako piše magazin Story, lijepa poduzetnica rodila je u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u 14:30 carskim rezom sinčića. Izvori bliski paru otkrili su za Story da su Izabel i Mateo dali sinu tradicionalno, kršćansko ime. To nije neobično jer su oboje veliki vjernici i upoznali su se upravo u crkvi. 

Nakon što je tijekom cijele trudnoće vješto skrivala trbuh, lijepa Izabel je na posljednjim fotografijama na Instagramu ipak otkrila kako je termin poroda doista blizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

''Trudnoća je za mene nešto sveto. Htjela sam u toj sreći i blagostanju što dulje uživati samo sa suprugom i najužom obitelji, podalje od očiju javnosti, no to se, eto, ispostavilo nemogućim'', izjavila je nedavno za Jutarnji list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. and Mrs.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Inače, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Prije toga su bili u vezi 10 godina.

Možda te zanima... Napokon potvrdila nagađanja: Izabel Kovačić pokazala trbuščić Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.