Trudnoća 24. srpnja 2024.

Buga Marija Šimić otkrila da je trudna i podijelila tekst koji je dirnuo pratiteljice

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica i operna pjevačica Buga Marija Šimić udala se prije manje od mjesec dana, a sad je objavila i sretnu vijest – trudna je i beba stiže u prosincu.

Početkom srpnja udala se naša mlada glumica, operna pjevačica i umjetnička ravnateljica kazališta Mala scena, Buga Marija Šimić, a sad je objavila još jednu sretnu vijest: ona i suprug Matej Milošev, skladatelj i violončelist, čekaju bebu – i to dečkića!

Možda te zanima... 10 stvari koje se događaju u ljetnoj trudnoći Trudnoća

Njih dvoje vjenčali su se nakon sedam mjeseci veze, a Buga je na svom Instagramu objavila post u kojem je podijelila koliko ju je usrećilo njezino savršeno vjenčanje o kojem je maštala otkako je bila tinejdžerica. Na vjenčanje su stigli i Bugini roditelji, Vitomira Lončar i Ivica Šimić, koji inače žive u Japanu.

Vijest o trudnoći glumica je objavila na svom Instagramu, uz malu crno-bijelu fotku trbuščića koji raste i uz objavu napisala „Jedva čekam prosinac“. Uslijedile su brojne čestitke kolega i prijatelja, a mnogi su primijetili kako će Buga biti divna mama, kao i 'luckasta'.

Buga je mnoge pratitelje oduševila svojim tekstom koji je napisala uz objavu, kao niz fotografija s tekstom, a pisalo je:

„Nikad nisam mislila da ću htjeti biti stablo.

Kad se zapravo postaje mama? Onda kad primiš dijete u ruke? Ili kada vidiš kako mu srce kuca? Kada uopće osjetiš želju da ga imaš? Ili kada prvi put osjetiš onu povezanost, koja ne dođe nužno odmah kao u filmu?

Čini li te dijete mamom? Ili se ta odluka donosi u tebi? Ne znam. Vjerujem da je za svakog drukčije. I vjerujem da je to u redu.

Htjela sam postati tvoja mama. Još davno. Kada tvoje srce nije postojalo. I kada je prvi put zakucalo – nisam postala mama.

Iako, kad sam pomislila da postoji mogućnost da ću te morati pustiti, jer nekad priroda to tako hoće – shvatila sam da bih tada znala da sam – mama. I to bi i ostala i bez tebe na rukama.

A onda smo jednom ostali ti i ja. I imala sam vremena gledati u to tvoje srce. Brinula sam se da nisi dobro, pa sam morala provjeriti. I tvoje srce kao da je šaptalo „dobro sam, mama.“

Tada sam prvi put zaplakala.

Tada sam osjetila malo zrno u meni koje raste uz tebe. Zrno koje će jednom postati stablo. Tvoje stablo. Tvoja – mama.

Moje će ruke postati grane za odmaranje i grljenje. Moje će noge postati korijenje za držanje i čuvanje. Za stajanje. Da bi ti letio. A moje će srce postati deblo koje će zauvijek nositi tvoje obrise. Kucati s tobom kao i sada. Stajati. Ukorijenjeno. Da bi se uvijek imao gdje vratiti.

Kada se postaje mama? Sad. I sad. I sad. Svakodnevno.

Baš kako i sjemenka postaje stablo. Sad. I sad. I sad. Svakodnevno.

Već je u njoj cijelo stablo. Tako sam i ja već sada – tvoja mama. Iako ne znam kakvo ću stablo postati. Ali, hvala ti što hoću.

Nikad nisam mislila da ću htjeti biti stablo.

Nikad nisam mislila da bih mogla biti stablo.

Nikada nisam.

A sada zauvijek budem.“

Ovaj je tekst mnoge dirnuo u srce.

„Evo me u drugom mjesecu postpartuma i suza suzu lovi koliko je ovo predivno napisano i istinito,“ napisala je jedna pratiteljica.

„Dobrodošla u najljepšu ‘ulogu‘ života... Dobrodošla u ‘šumu’ u kojoj lišće posebno šušti, mirisi miluju nosnice, a kora rezbari najljepše uspomene,“ lijepo je napisala druga.

„O bozeee, presretna sam zbog tebeeee! Bit ćeš sjajna uloga majke u životnoj predstavi,“ napisala je još jedna.

Samo dan ranije Gloria je objavila intervju s Bugom Marijom Šimić, u kojem je objavila sretnu vijest, te najavila da ona i suprug putuju na Maldive na medeni mjesec. Otkrila je i da su potencijalna imena za dijete odabrali ona i suprug već ranije.

‘“Odavno smo odabrali imena. Dogovor je bio da Matej bira ime za dečka, a ja za curicu. Pa kako čekamo dečka, Matej je odabrao ime, ne želim ga još otkriti samo mogu reći da je kratko i neobično, a dobro se slaže i s prezimenom Milošev. Kako sam ušla u četvrti mjesec trudnoće, maleni se već počeo naveliko ritati, i danju i noću, i čini mi se da će biti prilično živahni momčić. Nadam se da će on, kao i ja dobro podnjeti dugi avionski let, jer nas onda čeka nagrada, boravak u tropskom raju. Ostajemo dva tjedna, smješteni smo u jednom predivnom resortu i baš se veselimo,‘‘, kazala je Buga za Gloriju.

Inače, Buga često na društvenim mrežama kazališta Mala scena progovara o djeci u kazalištu i raznim mišljenjima koja se javljaju u vezi tog. Često daje svoj pogled na djecu i roditelje, te ih savjetuje kako postupiti u kazalištu, koje smatra jednim posebnim i sigurnim mjestom za djecu. 

Možda te zanima... Sonja Kovač objavila ime koje su dali kćeri - simbolično i neobično Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.