Školarci Slobodne aktivnosti 27. ožujka 2020.

Dječak iz Nuštra nacrtao svoje superjunake, oduševio i ministre

Foto: Facebook/Općina Nuštar
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dječak iz Nuštra nacrtao je omiljene superjunake i ispod njih napisao imena: Vili, Kruno, Davor, Alemka. Crtež je općina Nuštar objavila na službenoj facebook stranici i postao je viralni hit

'Prepoznajete li ovu četvorku? Osmogodišnji Šimun iz Nuštra kaže da su oni za njega junaci!', stoji u objavi općine Nuštar uz fotografiju dječaka koji drži svoj crtež. Na njemu je nacrtao omiljene superjunake iz stripova: Supermana, Batmana, Flasha i Čudesnu ženu, ali je ispod njih napisao imena članova Nacionalnog stožera civilne zaštite: Vili, Kruno, Davor i Alemka.

Objava je odmah postala viralni hit, a reagirao je i ministar.

Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje...Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili, napisao je u komentaru sa službene facebook stranice koronavirus.hr.

A isti je crtež oduševio i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića koji ga je podijelio na svom službenom Twitter profilu. "Napravit ćemo sve da našoj djeci vratimo djetinjstvo. Šimune, hvala na podršci, zbog vas se nikada nećemo umoriti" - poručio je "Flash" Božinović.

Možda te zanima... Video: Kraljevski mališani zapljeskali medicinskom osoblju Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vdgom690

    Google sada plaća od 99 do 140 dolara po satu za obavljanje posla na mreži kod kuće. Posljednja plata od mene je rekla da je $ 18537 iz ovog lakog i jednostavnog posla. Njegova nevjerojatna i zarađuje sjajne. Nema šefa, puna sloboda i zarada sa punim radnim vremenom nisu pred vama. Ovaj posao je jednostavno strašan. Svaka osoba može lako ostvariti prihod putem interneta putem googlea samo slijedite njegove detalje na ovoj vezi ................... w­­w­­w­­.­­N­­e­­w­­a­­y­­9­­.­­c­­o­­m­­

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.