Roditelji Sretna mama 22. ožujka 2020.

Mama napravila COVID-19 raspored koji bi mogla i ti iskopirati za svoju obitelj

Foto: Facebook/Jessica McHale Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vrtići i škole su zatvoreni su kako u Hrvatskoj tako i širom svijeta pa će mnoga djeca zbog epidemije koronavirusa biti primorana provoditi vrijeme u kući. Većina roditelja razbija glavu razmišljajući kako će zabaviti djecu i čime im ispuniti dane.

Zato se mnogi roditelji zahvaljuju mami i fotografkinji Jessici McHale koja je napravila zgodan raspored COVID-19 za svoju obitelj i podijelila ga na društvenim mrežama. 

Obitelj McHale dan počinje buđenjem prije 9 sati i tada se planira doručak. Od 9 do 10 je šetnja psa, ako pada kiša onda vježbaju jogu. 

Možda te zanima... Dobro je da su djeca na zraku, ali nije dobro da se druže u parkovima! Vrtić

Od 10 do 11 rješavaju sudoku, čitaju ili listaju časopise. Mobiteli i računala su zabranjeni. Vrijeme za kreativnost je od 11 do 12 kada crtaju, sviraju i kuhaju. U podne ručaju, a onda slijedi obavljanje kućanskih poslova. 

Od 13 do 14.30 je predviđeno vrijeme za odmor, čitanje i slaganje puzzla, a onda slijedi akademsko vrijeme kada su dozvoljeni elektronički uređaji pa gledaju edukativne emisije ili igraju slične igrice.

Od 16 do 17 ponovno izlaze na svježi zrak, u 17 večeraju, a od 18 do odlaska u krevet oko 20 sati gledaju televiziju.

Ovaj raspored sigurno će poslužiti mnogim roditeljima kao ideja kako preživjeti izolaciju i nadolazeće dane. 

Možda te zanima... 5 razloga zašto je rutina važna za malu i veliku djecu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.