Vrtić Igre za djecu 27. ožujka 2020.

Video: Kraljevski mališani zapljeskali medicinskom osoblju

Foto: Instagram/kensingtonroyal
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Princ George, princ Louis i princeza Charlotte zahvalili su se svima onima koji se nalaze na prvoj crti obrane protiv koronavirusa.

Na Instagram profilu Kensington Royal Kate Middleton i princ William podijelili su presladak video u kojem George, Charlotte i najmlađi Louis plješću svima koji sudjeluju u borbi protiv pandemije koronavirusa.

"Svim doktorima, medicinskim sestrama, njegovateljima, farmaceutima, volonterima i ostalom osoblju Nacionalne zdravstvene službe koje neumorno radi kako bi pomoglo onima koji su pogođeni koronavirusom: hvala", napisali su ispod snimke. 

Milijun Britanaca diljem zemlje na balkonima, prozorima i u vrtovima svojih domovima zahvalili onima koji u borbi protiv koronavirusa čine najviše.  

Preslatki trio je dobio mnoštvo pozitivnih komentara.

Inače, George, Charlotte i Louis su trenutno sa svojim roditeljima, princem Williamom i Kate Middleton na imanju u Norfolku. Tamo se George i Charlotte i školuju od kuće. 

Možda te zanima... Ukrala show: Princeza Charlotte umjesto mahanja, plazila jezik publici Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.