Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 09. lipnja 2016.

Superheroji se spustili sa zgrade i razveselili djecu u bolnici

Policajci u bolnici
Foto: Facebook/Ministria e Punëve të Brendshme
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Albanska policija pripremila je posebno iznenađenje za male bolesnike u dječjoj bolnici u Tirani. Spiderman, Batman i Ironman spustili su sa zgrade pozdravljajući male superjunake kroz prozore

Na Međunarodni dan djece albanska policija pripremila je posebno iznenađenje za male bolesnike u dječjoj bolnici u Tirani. Stigli su na motorima vozeći policajce specijalnih snaga odjevene kao Batmane. Nakon što su se iskrcali na bolničkom travnjaku, koji su djeca mogla vidjeti iz svojih soba, izvjesili su veliki grb s natpisom "Ti si naš junak".

Roditelji trebaju biti s djecom u bolnici!

Potom su se Spiderman, Batman i Ironman spustili sa zgrade pozdravljajući male superjunake kroz prozore njihovih bolničkih soba. Uz "daj pet" podijelili su im darove i značke s natpisom "ti si naš junak".

Tetovaže koje vraćaju osmijeh na lica djece u bolnici

Djeca su bila oduševljena i iznenađena, a ovaj događaj sigurno će prepričavati. Mališani koji su mogli izaći s odjela družili su se s policajcima ispred bolnice. Policajci su ih ohrabrivali i bodrili.

Pogledajte video ovog prekrasnog događaja:

 

Pročitajte još vijesti na stranici 24sata 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.