Roditelji Zanimljivosti 22. lipnja 2019.

Sudbina: Posvojila je dječaka, a zatim djevojčicu pa otkrila da su djeca biološka braća

Foto: Facebook/Katie Page
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Katie Page je 2017. godine posvojila malog Graysona, a odmah potom je u privremeno skrbništvo uzela i djevojčicu Hannah

Katie Page, samohrana majka iz grada Parkera u Coloradu, prije dvije je godine usvojila dječačića Graysona koji danas ima dvije godine. Samo mjesec dana kasnije primila je poziv iz doma u kojem je saznala da jednogodišnja djevojčica Hannah hitno treba udomitelje. Odmah ju je uzela u privremeno skrbništvo i ubrzo počela primjećivati sličnosti između Graysona i nje. "Bebe su imale vrlo slične karakteristike. Imale su rupicu na bradi i neke slične značajke koje sam uočila dok sam im mijenjala pelene". 

togetherwerise Možda te zanima... Dirljive fotografije djece na dan kad su posvojena Roditelji

Katie je vjerovala da su bebe došle od različitih majki jer je biološka majka navela različita prezimena kada ih je smještala u dom. Nitko u agenciji za posvajanje također nije sumnjao da je riječ o bratu i sestri. Kada je prijateljima i obitelji otkrila svoje sumnje, bili su u čudu. "Bili su šokirani isto kao i ja. Mislili su da sam luda jer sam bila vođena isključivo vlastitom intuicijom, bez konkretnih dokaza. Svoju sam teoriju potisnula dok se nisu pojavile nove informacije".

No, klupko se napokon počelo odmotavati i na kraju se ispostavilo da su Hannah i Grayson imali istu majku, a njihovu je povezanost potvrdio i DNK test. "Budući da su u rodu, Hannah je bez problema mogla ostati kod mene. Mislim da je Bog ovo namjeravao od samog početka, da im je jednostavno bilo suđeno da se pronađu. Jedva im čekam sve ovo ispričati kada malo narastu", rekla je Katie, a mi jedva čekamo reakciju djece na priču o posvojenju. Hannah i Grayson trenutno uživaju u upoznavanju i zajedno sa svojom novom mamom Katie čine veselu obitelj. "Hannah je prava mala istraživačica i prati malog Graysona u stopu. Preslatki su zajedno".  

tw Možda te zanima... Posvojila šestero djece preminule prijateljice Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.