Roditelji Zanimljivosti 09. lipnja 2016.

Posvojila šestero djece preminule prijateljice

tw
Foto: Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Beth i Stephanie bile su školske prijateljice. Kad je Beth dobila dijagnozu da se rak proširio na mozak i kralježnicu, znala je da neće preživjeti i pitala je prijateljicu hoće li uzeti njenu djecu kad nje više neće biti

Beth Laitkep, samohrana majka šestero djece, imala je rak dojke. Preminula je u 39. godini 19. svibnja. Stephanie Culley, njena prijateljica iz škole preuzela je brigu o njenih troje kćeri i trojici sinova. 

15-godišnji Will, 14-godišnja Selena, 11-godišnji Jaxson, 10-godišnji Dallas, 5-godišnja Lily i jednogodišnji Ace, pridružili su se Stephanie, njenom suprugu Donnieju i njihovim troje djece nakon što je Beth dobila vijest da se rak proširio na mozak i kralježnicu. Od tad žive s njima u gradu Alton u Virginiji.

Beth je dijagnosticiran rak kad je bila trudna s najmlađim sinom Aceom. Rodila ga je carskim rezom i počela je kemoterapiju, ali nakon početnog uspjeha terapije, rak se vratio. Znala je da neće preživjeti.

"Ako se ne dogodi čudo i ne preživim, možeš li se brinuti o mojoj djeci kao o svojoj", ispričala je prijateljica za People dodajući da je odmah pristala.  Otac starije djece nije imao kontakt s njima, a otac mlađe djece napustio je Beth kad se razboljela.  

"Odlučili smo da ćemo ih sve uzeti kako se ne bi razdvajali i kako bi postali dio naše obitelji", ispričala je Stephanie koja sad ima privremeno skrbništvo nad djecom preminule prijateljice i zatražili su trajno posvojenje

Zadnje dane života, Stephanie je morala obećati prijateljici jednu stvar: da će njene kćeri uvijek imati vrpcu u kosi. Na maminom pokopu bile su obučene u ružičasto s mašnicama u kosi, kako je Beth poželjela. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.