Roditelji Tatina zona 30. rujna 2017.

Tata iza objektiva pokazuje čaroliju svakodnevice s djecom

Foto: Facebook/DayInLifeStorytellingPhotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Profesionalni fotograf i tata dvoje djece objasnio je važnost fotografiranja svakodnevnih obiteljskih trenutaka i pozvao ostale roditelje da i dalje razvijaju fotografije i čuvaju uspomene koje će djeca zauvijek pamtiti

Tata Thomas Laskowski, obožava snimati svakodnevne trenutke u životu svoje djece. "Pokušavam što češće fotografirati. Na putu do škole, na praznicima. Kad su svi veseli i kad je netko bolestan. Imam fotografije djece kako spavaju, jedu, igraju se, plešu, svađaju se, plaču, sjede na wc-u, s vodenim kozicama, kod zubara i tako dalje." 

Now booking for 2018 http://dayinlife.ie/

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 12. kolovoza 2017

Tata iz Dublina profesionalni je fotograf  i ima četverogodišnjeg sina Constantina i osmogodišnju kćer Suzie. "Moje uspomene u djetinjstvu u nekoj su magli. Tu i tamo nešto, ali zapravo je sve nejasno. Ne želim da tako bude i mojoj djeci. Želim da se mogu prisjetiti tih dana za 30 godina, ali što je još važnije, želim da ih se žele prisjetiti." 

djevojčice Možda te zanima... Gdje spremate dječje fotografije i druge uspomene? Roditelji

"I ne samo velikih događaja, poput rođendana ili vjenčanja koji se događaju tu i tamo, nego stvarnog života. Petka, ponedjeljka, četvrtka. Nereda u sobi, zajedničkog pranja zubi, čitanja knjiga. Malih, ali važnih stvari, one koje čine čaroliju svakodnevnih trenutaka u životu."

:) Now booking for 2018 http://dayinlife.ie/

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 6. kolovoza 2017

Tata je rekao kako njegova djeca nisu zbunjena oko toga što gotovo uvijek nosi fotoaparat sa sobom i obožavaju gledati fotografije koje snimi i prisjećati se tih trenutaka. "Smiju se i postavljaju pitanja o situacijama na fotografijama. I kako se više prisjećaju, tako više i razumiju", objasnio je Thomas. 

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 6. veljače 2017

Iako mnogi potiču roditelje da se ne budu stalno iza objektiva fotoaparata i da proživljavaju trenutke sa svojom djecom umjesto da ih fotografiraju, tata Thomas vjeruje kako mu fotografiranje obitelji zapravo to i omogućuje

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 24. rujna 2016

"Fotografija vam omogućuje da vidite više. Posvetite se tom trenutku samo gledajući ih. Ništa više. A, to nije nešto što obično radimo tijekom zauzetih, zaposlenih i užurbanih dana", rekao je i dodao kako mu je fotografija omogućila da bude više prisutan u životu svoje djece, u trenutku s njima i ne samo kad snima fotografije.

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 10. kolovoza 2016

Ovaj tata također vjeruje kako je važno držati fotografije, uspomene, u rukama. "Danas, u doba tehnologije, u doba pametnih telefona i tableta, jako je lako zaboraviti na važnost fotografija. Snimimo toliko puno fotografija da one izgube svoj značaj. Ostaju na mobitelima ili na kompjuteru sve dok ne nabavimo nove ili sve dok ne moramo obrisati par da napravimo mjesta za nove i tada su zauvijek izgubljene."

Project 365 - day 33 Brush brushy brush..

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 2. veljače 2015

On potiče roditelje da i dalje razvijaju fotografije i da ih uokvire i objese na zid, da i dalje popunjavaju albume i šalju fotografije obitelji i rodbini ili ih gledaju skupa za vrijeme obiteljskih okupljanja. "Stvorite nešto opipljivo, nešto što možete vidjeti svaki dan i što će vas podsjetiti na vrijednost običnog dana i svakodnevnih trenutaka."

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 10. veljače 2017

 

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 31. kolovoza 2016

 

Project 365 - day 78

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 20. ožujka 2015

 

Project 365 - Day 4 Bath time is a chaos ;]

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 4. siječnja 2015

 

Project 365 - day 90

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 31. ožujka 2015

 

Project 365 - day 126

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 6. svibnja 2015

 

Project 365 - day 106

Posted by Day In Life Storytelling Photography on 17. travnja 2015

 

Mladen Škoić Možda te zanima... Deset savjeta tate-fotografa za slikanje obiteljskih fotografija Roditelji Niki Boon Možda te zanima... Foto: Ovako izgleda odrastanje bez tehnologije Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.