Roditelji Tatina zona 11. srpnja 2016.

Tata pomaže mami koja doji: Obiteljska fotografija puna nježnosti

Dojenje i feniranje
Foto: Facebook/Breastfeeding Mama Talk
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija mame koja doji dok joj suprug fenira kosu objavljena je na stranici Breastfeeding Mama Talk i lajkana više od 24 tisuće puta

Male stvari nekad znače tako puno. Fotografija mame koja doji dok joj suprug fenira kosu objavljena je na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk uz riječi: "Prava ljubav je kada joj on fenira kosu dok ona doji, zato što nema puno vremena i potreban je multitasking." Lajkana je više od 24 tisuće puta.

Najljepši dio ove priče je to što mama nije tražila pomoć, a jednoj čitateljici je odgovorila: "Najbolji dio je to što nisam tražila pomoć! Može li biti bolje od toga! Tate, zapamtite ovo, svaka žena želi ovakvog muškarca!"

Kako je tata koji je raznježio Hrvatsku lagao na porodu

Mnoge žene podijelile su svoje priče i opisale svoje pomagače. Neke od njih podržale su ovu gestu: "Ovo je super muž/tata. Možda će ovo biti inspiracija drugim muškarcima da više pomognu mamama koje doje."

No neke mame opisale su svoja loša iskustva. "Voljela bih da je moj suprug tako pomagao meni. On je mislilo da je dojenje izgovor za lijenost i očekivao je od mene da puno više radim jer "samo sjedim cijelo vrijeme.", napisala je jedna čitateljica. 

Prekrasna poruka budućeg tate: 'Trudnoća je najvažnije iskustvo u životu muškarca'

Example #235670 - on how a dad can "help" with the feedings of a breastfed baby... "True love is blow drying her hair...

Posted by Breastfeeding Mama Talk on 22. lipnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.