Roditelji Tatina zona 11. kolovoza 2019.

Kako izgleda život sa sedmero djece, uključujući petorke

Foto: Facebook/Chad Kempel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otac Chad nedavno je oborio svjetski rekord u trčanju maratona dok je u isto vrijeme gurao petorke ispred sebe, sve do cilja. Dionica je bila duga oko 44 kilometara i vrlo teška, priznao je na kraju

Nakon oko 20 pokušaja medicinski potpomognute oplodnje, Chad Kempel (37) iz SAD-a i njegova supruga Amy dobili su petorke - Lincolna, Noelle, Graysona, Prestona i Gabriella koji danas imaju 18 mjeseci. Uz njih imaju i dvije starije kćeri Savannah (4) i Avery (3). Život im je sve samo ne jednostavan, no oni uživaju u tom kaosu iako su često iscrpljeni. 

Možda te zanima... Kakve su ti šanse roditi blizance, trojke ili četvorke? Trudnoća

Nakon rođenja petorki Chad je smišljao i smislio kako da si olakšaju život. Sa suprugom je odlučio snimati svoje genijalne izume i trikove te ih podijeliti s drugim roditeljima na internetu.

"Jedna od prvih stvari koje smo morali napraviti je velika igraonica, mjesto na kojemu bi bili svi u isto vrijeme bez ikakvih opasnosti za njih. Također, morali smo preurediti tranzitni kombi u dječji autobus, za koji smo napravili vlastiti stol za presvlačenja, kako za unutarnju, tako i za vanjsku upotrebu. Morala je stati i televizijska oprema kako bi se dvije starije kćeri imale čime zabavljati dok ovih petero previjamo i hranimo", rekao je Chad.

Kaže da je hranjenje bio velik problem pa je izradio poseban stol-hranilicu za kojim ih može nahraniti sve odjednom i sav posao je gotov za pola sata. Prije im je samo za to trebalo oko dva i pol sata. Smislio je i držač za bočice tako da svih pet odjednom hrani, a ne jedno po jedno.

"Uvijek ima toliko toga za napraviti. Siguran sam da svatko može samo zamisliti kako je to imati pet beba koje treba paziti, a posao nikad ne prestaje", dodao je.

Nedavno je oborio svjetski rekord u trčanju maratona, dok je u isto vrijeme gurao petorke ispred sebe, sve do cilja.

"Odlučio sam pretrčati 27,3 milje (oko 44 kilometara) kako bih obilježio 27 tjedana i tri dana koliko je moja nevjerojatna supruga nosila petorke. Utrka je bila teška jer je tu bilo petero djece koju je putem trebalo hraniti i mijenjati im pelene. Moj brat je bio pri ruci i pomagao mi", ispričao je Chad, a prenosi Daily Mail.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Plavusica2001
    Plavusica2001

    Nemoj sad da me ko pljuje meni je zelja sedmoro djece ja cu raditi sve sto treba da bih skolovala svo sedmero djece i prehranila.Najvece bogatstvona svetu  je porodica

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.