Roditelji Sretna mama 05. siječnja 2017.

Mama rodila četvero djece u 11 mjeseci!

bebe
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vrlo brzo nakon rođenja druge kćeri, mama Becky zatrudnjela je s trojkama, tako da je u samo 11 mjeseci rodila četvero djece

Nakon što se rodila njihova druga kćer, Becky John i Jason Evans ubrzo su odlučili krenuti i na treće dijete. Budući da je najstarija kći imala devet godina, željeli su djecu s manjom dobnom razlikom, a Becky je zatrudnjela ubrzo nakon rođenja kćeri Mye u veljači.

Ali tada nisu samo začeli drugo dijete, već i treće i četvrto! Becky je zatrudnjela s trojkama koje su na svijet došle carskim rezom u siječnju, i tako je u samo 11 mjeseci rodila čak četvero djece!

Prirodno zatrudnjela i rodila 3 para blizanaca u 26 mjeseci!

Ovo zvuči doista nevjerojatno, a Becky je izjavila: "Buljila sam u ekran i brojila otkucaje srca jedan po jedan. Bilo je stvarno. Doista sam bila trudna s trojkama. Bile su začete prirodnim putem  i svaka beba je imala svoju posteljicu".

Kako nastaju blizanci i što utječe na višeplodnu trudnoću?

Porođaj je prošao dobro, ali ovaj slučaj iznimno je rijedak. Većina liječnika ženama preporučuje suzdržavanje od spolnih odnosa barem šest tjedana nakon porođaja kako bi se tijelo oporavilo, a budući da se hormoni i ciklus još nisu stabilizirali, manja je šansa za začeće odmah nakon poroda, pogotovo tako brzo. 

Iako to nisu očekivali, ovi roditelji sada imaju petero prekrasne dječice, a starije sestre oduševljene su trojkama.

 

Mama nakon poroda - sve što trebate znati o babinju

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.