Roditelji Zanimljivosti 17. prosinca 2015.

Prve svjetske sedmorke - 18 godina kasnije

sedmorke
Foto:
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pravi primjer malih boraca, beba koje nekim čudom prežive unatoč svim predviđanjima, ove su sedmorke rođene u Americi prije 18 godina. Pogledajte kako je to bilo na početku, a kako ova velika obitelj izgleda danas

 

Kad su 1997. dobili sedmorke, Kenny i Bobbi McCaughey pojavili su se na naslovnici Timea i u mnogim drugim medijima. Njihova su djeca bila prve sedmorke koje su preživjele dojenačku dob, a sada imaju 18 godina. Četiri dječaka i tri djevojčice rođeni su 19. studenog u Des Moinesu u Iowi, devet tjedana prije termina

Kad je par saznao da Bobbi nosi sedmorke, odbili su odbili su mogućnost selektivne redukcije i odlučili "sve staviti u Božje ruke". I danas Bobbi i Kenny McCaughey povremeno govore na pro-life događajima protiveći se selektivnoj redukciji, odnosno abortusu. "Dođite u našu kuću i recite mi kojih četvero nisam trebala roditi", jedna je od poznatih Bobbinih izjava. Obitelj je aktivna u Baptističkoj crkvi u kojoj Kenny služi i kao đakon.

U talk-showu Today, prisjećajući se proteklih 18 godina, otac ove velike obitelji izjavio je kako su mu u posebnom sjećanju ostali trenutci iz bolnice, kada je gledao kako bebe, jedna po jedna, izlaze iz maminog trbuha. Bobbi je izrazila ganuće zbog svih lijepih i teških stvari koje su se dogodile kroz godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.