Roditelji Sretna mama 17. listopada 2019.

Severina: Moj sin se boji ići u školu jer su ga držali zaključanog kad je suprug došao po njega

1/2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Jedina sam majka koja ne može biti bolesna. Jedina sam majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine', tvrdi poznata pjevačica i mama

"Dešavaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s djetetom i suprugom. Naime, u petak 11.10. u školi gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mojem suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave, iz škole nisu dale dijete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile ga, tjelesni i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sata", ovim riječima počela je svoje obraćanje na press konferenciji pjevačica Severina Kojić (47), a piše 24sata.

Možda te zanima... Razvod i skrbništvo: Je li uvijek u najboljem interesu djeteta? Školarci

"Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i ispričnicu jer sam imala malu tjelesnu ozljedu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole nitko nije nazvao, dobivam prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi", nastavila je pjevačica te ispričala situaciju koja se navodno dogodila.

 | Author: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

"Vukle su ga za ruku za ramena za stomak to sve imam i u liječničkom nalazu. I prijetile su mu da će, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su mu vlastitim tijelom spriječavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i pol sata maltretiranja, ravnateljica koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dijete", tvrdi Severina.

Video s press konferencije pogledaj na 24sata.

Kako kaže pjevačica, ove informacije je morala javno podijeliti.

"Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotke sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine", tvrdi Severina. 

 

Iz 24sata nazvali su ravnateljicu škole koja kaže da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti djece jer smatra da svako njihovo dijete zaslužuje imati spokojno, odnosno mirno djetinjstvo.

Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko skrbništva nad djetetom. Ročište je zakazano za kraj studenog.

razvod, roditelj, svađa Možda te zanima... Nakon razvoda dijete ne bi trebalo birati stranu Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.