Roditelji Zanimljivosti 03. listopada 2016.

Angelina traži potpuno skrbništvo nad djecom

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: ISSEI KATO/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Privremeni dogovor je prva konkretna stvar koju je slavni par postigao u svađi nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod. Tražila je potpuno skrbništvo nad djecom

Američki glumac Brad Pitt (52) morat će nenajavljeno obavljati testove na drogu i alkohol kao dio privremenog dogovora sa suprugom Angelinom Jolie(41) kako bi mogao vidjeti svoje šestero djece, rekle su u subotu dvije osobe upoznate s dogovorom uskoro bivših supružnika. Glumac je navodno već obavio prvo testiranje na alkohol i drogu, a rezultat je bio negativan

Privremeni dogovor, koji vrijedi do 20. listopada, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u gorkoj svađi nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod 20. rujna. Pozivajući se na 'zdravlje obitelji', glumica je tražila potpuno skrbništvo nad djecom.

Pitt i Jolie oboje su se složili da prođu individualno i zajedničko savjetovanje, a Pitt će u početku djecu viđati u nazočnosti terapeuta, rekli su izvori koji su željeli ostati anonimni.

Pitt nije vidio djecu od razdvajanja s Jolie

Zasad nije donesena presuda niti odluka o tomu tko će konačno imati skrbništvo, rekli su. Predstavnici Pitt i Jolie nisu komentirali novosti. Medijska izvješća kažu da od njihova razdvajanja 15. rujna Pitt nije vidio svoje troje biološke i troje djece usvojene s Jolie.

Angelina Jolie, Brad Pitt | Author: ISSEI KATO/REUTERS/PIXSELL Foto: ISSEI KATO/REUTERS/PIXSELL

TMZ dodaje da Angelina ne želi svjedočiti ukoliko se podnese tužba za zlostavljanje djece nad njenim uskoro bivšim suprugom.

Iako tvrdi da je Brad njihovog sina Maddoxa (15) udario u glavu kada su putovali u privatnom avionu, Angelina smatra da Pitt ne bi trebao snositi pravne posljedice. To je navodno ispričala i socijalnoj službi, a izjavila je kako ne želi kazniti Brada, već samo želi zaštititi djecu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.