Roditelji Sretna mama 23. ožujka 2022.

Pismo mame: Dragi sine, kad više nećeš željeti moje poljupce

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ne postoji jača ljubav od one koje majka može da dati svom djetetu. Za ženu je rođenje djeteta najsretniji trenutak u životu. Dijete raste i odrasta, a mami ostaju samo uspomene na najljepše trenutke odrastanja. Donosimo ti pismo mame blogerice Kelli Bachara svom sinu

Kada malo ostarim i kada me sitnice više neće uzbuđivati kao nekada, sjetit ću se tvojih malih nogu koje su trčkarale po stanu i livadama. Sjetit ću se tvog pogleda dok si gledao ptice kako lete. Sjetit ću se kako si me uvijek pogledao i tražio odobrenje kada bi htio nešto napraviti. Sjetit ću se tvojih očiju s nevjerojatnim sjajem i iskrama s kojima bi sve rastopio. 

Što mame dječaka žele da znate o njima

Kad više nećeš htjeti moje poljupce, sjetit ću se tvojeg glasića i lica s najljepšim osmjehom dok trčiš meni u zagrljaj.  

Kada tvoj glas postane dublji, onaj pravi muški, sjetit ću se kako je tvoj slatki glasić govorio mama više od bilo koje druge riječi. Sjetit ću se kako je zvučalo kako si me zvao čim bi se probudio - mamaaaaaaa i uvalio mi se u krevet da se mazimo, beskrajno mazimo

mama sin majka Možda te zanima... Predivno mamino pismo otkriva u čemu je tajna veze majke i sina Roditelji

Kada više nećeš meni dolaziti za svaku stvar, i kada ćeš htjeti biti sa svojim prijateljima, sjetit ću se kako si me uvijek ulovio za ruku kako bi me povukao na zemlju da zajedno padnemo i valjamo se. Sjetit ću se napucavanja nogometne lopte po livadi i one neopisive sreće kada bi mi zabio gol kroz noge.

 | Author: Guliver Foto: Guliver : Samohrana majka i sin

U danima kada će mi biti teško razvući osmjeh na lice, sjetit ću su se tvog smijanja i hihotanja. Hohotanje zbog kojeg zaboraviš na sve probleme. Smijeh i hihotanje koje me podsjetilo zašto sam tako sretna što sam živa i što te imam. Kada maženje u mom krilu postane smiješno jer više u njega ne staneš, sjetit ću se svih onih sati koji si proveo u mom krilu dok sam ti čitala omiljenu slikovnicu po stoti put. Sjetit ću se kako je moje krilo bilo tvoje najdraže mjesto za druženje.

Možda te zanima... 8 preslatkih stvari koje će ti nedostajati kad beba odraste Roditelji

Kada ćeš kolutati očima i kad ti moje fore prestanu biti smiješne, sjetit ću se kako si se smijao kad sam izvodila gluposti. Sve te uspomene ću držati i čuvati najbliže srcu jer znam da će doći taj dan kada ćeš se promijeniti i to će sve nestati. 

Nije da te neću manje voljeti. Znam voljet ću te vjerojatno još i više. Upravo ti i ja imamo posebnu vezu koju nitko nikada neće moći raskinuti. Sad me trebaš. Trčiš meni u zagrljaj. Uvijek me izabereš. Ja sam sada tvoja. 

I lagala bih kad bi rekla da će to biti lako. Sve ove trenutke s tobom duboko ću usaditi u svoj mozak. Neću dopustiti da mi te uspomene iščeznu. Te uspomene će biti moja najveća uspomena.  I zbog tih dragocjenih uspomena, ovako ću te se sjećati, sine moj.

Možda ti se svidi: Dopusti mi da zapamtim danas, jer ćeš sutra biti još jedan dan stariji. Jučer sam te držala. Danas te puštam

Bože, molim te nemoj da ikada zaboravim.

Možda te zanima... 13 načina kako će vas odgajanje sina promijeniti kao osobu Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar vividi
    vividi

    Predivan tekst.❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.