Roditelji Sretna mama 04. srpnja 2018.

Nevena Rendeli opet je trudna: Treće dijete stiže u prosincu

Foto: Instagram/nevenarendeli
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Voditeljica Nevena Rendeli otkrila je kako u njihovu obitelj stiže još jedna curica

37-godišnja televizijska voditeljica Nevena Rendeli prije godinu dana rodila je blizanke Leu i Mare, a sada ona i suprug, 37-godišnji snimatelj Mak Vejzović očekuju novo pojačanje u obitelji.

"Poslušali smo savjet zabrinute predsjednice i premijera Vlade pa smo suprug i ja odlučili poraditi na demografskoj slici Hrvatske", rekla je Nevena za Story, koja je saznala da je ponovno trudna kada su njezine djevojčice imale osam mjeseci.

Možda te zanima... Nevena Rendeli: 'Mare je bila živac i u trbuhu, a Lea mirna beba' Roditelji

"Trudnoća je bila golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje", otkrila je za Story i dodala kao će njezine blizanke krajem godine dobiti sestricu.

Za voditeljicu je godinama, kako kaže, bio pothvat da ostane trudna, a dan kada je saznala da je uspjela, bio joj je najsretniji u životu. Blizanke je rodila u bolnici Sveti Duh. "Kod mene valjda sve mora biti komplicirano. Nisam mogla u nekoliko godina dobiti troje djece. Dovoljno je bila teška prva godina s blizankama, a činjenica da će Mare i Lea postati sestrice s godinu i pol dana ne izgleda ni malo lako. Mak je isprva bio sigurno najviše u šoku, a sada se radujemo novim izazovima", rekla je Rendeli.

trudnica dijete Možda te zanima... Kada je najbolje vrijeme za bracu ili seku? Trudnoća

Inače, ona i njezin odabranik vjenčali su se u lipnju 2016. na Kornatima gdje su proveli i medeni mjesec, a posjetili su i Dubrovnik te Konavle. Par se poznaje još iz srednje škole, a zaljubili su se 'tek' prije tri i pol godine. Voditeljica se 2015., nakon šest godina braka razvela od građevinskog poduzetnika Marijana Bračulja.

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se druzaiherbalcure@gmail.com ako pokušavate zatrudnjeti, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, tešku endometriozu i skeniranje, ja Rekli su da je IVF jedina mogućnost. To je nešto što nismo mogli priuštiti i gotovo je odustala od nade da postanemo roditelji. Moj prijatelj mi je preporučio dr Uzai i nagovorio me da ga kontaktiram, napravio mi je duhovno otkriće da me zatrudne, u roku od dva tjedna trudna sam (naravno!) I rodila lijep zdravo dječak Travanj, ovdje ja svoju obitelj s radošću i srećom, pišem ovu poruku za one žene koje su na pozornici na kojoj sam bio, depresivno bez svjetla na kraju tunela, Dajte dr. Uzai pokušaj da vam pomognem riješiti svoj problem i nadamo se da ćete imati isti iskaz uspjeha koji sam imao. Možete ga kontaktirati putem adrese: druzaiherbalcure@gmail.com ili onoga što ga je nazvao putem +2348114033497 Hvala vam liječniku za svoje divno i pobožno djelo koje ste učinili u našem životu, želimo vam svu sreću u vašem braku.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.