Roditelji Tatina zona 14. rujna 2016.

Malo drugačija reakcija tate na vijest da će dobiti treće dijete

Reddit
Foto: Reddit
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao što se vidi iz priložene fotografije koju je objavio stric obitelji, teško da se može reći da je otac ushićen činjenicom da će se obitelj povećati za još jednog člana...

Nakon mnogi sretnih i veselih reakcija na objavu trudnoće, na Redditu je nedavno osvanula i jedna malo drugačija fotografija.

Tako je stric ove djece objavio fotografiju svog brata koji je upravo doznao da će im se obitelj povećati za još jednog člana. Kao što se vidi iz priložene fotografije, teško se može reći da je otac ushićen tom činjenicom. 

Iako je fotografija možda i namještena, mnogi će se složiti da je ovo ponekad i realna reakcija na trudnoću, posebice u onim brojnijim obiteljima.

'Nisam spreman za još jedno dijete'

Neki, pak, tvrde da ih ovaj otac pomalo podsjeća na lik Hala Jetsona, glave obitelji Jetson iz američke humorističke serije 'Malcolm u sredini' kojeg je utjelovio legendarni glumac Bryan Cranston.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.