Roditelji Sretna mama 09. lipnja 2023.

Muž optužio ženu da 'ništa ne radi po kući' pa je stupila u štrajk - nastao je kaos

Foto: TikTok/ lindsaydonnelly2
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lindsay Donnelly stupila je u dvodnevni štrajk čišćenja. Dva dana nije pospremala krevete niti oprala nijedno suđe. Pokazala je rublje nagomilano na kauču, obiteljski stol u blagovaonici prepun prljavih tanjura, igračke i poštu te ručnike razbacane po podu kupaonice.

Lindsay Donnelly odlučila je prestati pospremati i obavljati kućanske poslove nakon što ju je muž kritizirao da ništa ne radi.  Lindsay je na TikToku objavila video u kojem je pokazala kako je izgledala kuća nakon samo 48 sati. Njezin suprug je shvatio da je pogriješio te joj se ispričao, a osvetnički video na TikToku je prikupio 13.5 milijuna pregleda.

Lindsay Donnelly stupila je u dvodnevni štrajk čišćenja. Dva dana nije pospremala krevete niti oprala nijedno suđe. Pokazala je rublje nagomilano na kauču, obiteljski stol u blagovaonici prepun prljavih tanjura, igračke i poštu te ručnike razbacane po podu kupaonice. Umjesto pospremanja i čišćenja, s prijateljicama je otputovala na kratki odmor. Očekivano, dva dana su bila dovoljna da u domu ove obitelji nastane kaos.

Možda te zanima... Mama pokazala kako zapravo izgleda život s četvero djece i izazvala raspravu Roditelji

Donnelly za TODAY.com ispričala da ona i njezin suprug Brian oboje rade s punim radnim vremenom. Ona vodi agenciju za marketing na društvenim mrežama, dok on radi u sektoru rizičnog kapitala. Par, koji je u braku sedam godina, ima dvoje djece u dobi od 7 i 4 godine. Napomenula je kako nastoje što ravnomjernije podijeliti kućanske poslove.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice)

“One noći kada je dao komentar, ja sam spremala djecu za spavanje, a on je pospremao kuhinju”, kaže Donnelly. “Primijetila sam da je nekako mrzovoljan i pitala sam se: ‘Što se događa?’ I tada je rekao da ne radim ništa po kući.”

Donnelly je odlučila da će umjesto da mu uzvrati, jednostavno stupiti u štrajk. "Nisam htjela vikati, vrištati i svađati se oko toga", kaže ona. "Htjela sam dokazati nešto na smiješan način."

Uspjela je, sudeći po njezinim komentarima na TikToku. “Netko je komentirao moj video kako se na ovaj način nevidljivi poslovi čine vidljivima. I mislila sam da je to sjajno,” kaže ona. "Stalno pospremam - uzimam cipele, radim sve te stvari koje prolaze nezapaženo, ali znače puno."

Brian za TODAY.com kaže da on i Donnelly imaju "super jaku vezu", zbog čega se on "s vremena na vrijeme može izvući govoreći neke stvari". “Bio sam frustriran i to sam joj rekao”, kaže. Na pitanje žali li što je komentirao, Brian je odgovorio: "Mislim da da."

Možda te zanima... Mama u moćnom videu pokazala kako čisti kuću nakon što šest dana nitko nije Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.