Roditelji 21. travnja 2023.

Mama u moćnom videu pokazala kako čisti kuću nakon što šest dana nitko nije

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi znamo koliko nam vremena oduzima pospremanje. I svi znamo kako je to kad se samo na dan, dva „opustimo“ i ne radimo ništa. Ova je mama snimila kaos nakon 6 dana, ali i kako je sve to riješila…

Nije neka tajna da čak i u najliberalnijem i najmodernijem braku ili odnosu žena ipak provodi najviše vremena radeći kućanske poslove. Vjerojatno ima iznimaka, ali možemo sa sigurnošću reći da je pravilo ipak poput onog u prvoj rečenici odlomka. A možeš li zamisliti što se dogodi kad ta žena, majka, partnerica jednostavno – ne radi ništa šest dana?

Da se ispravimo: ne radi ništa od kućanskih poslova. Nego radi svoj posao, i to prekovremene jer je kaos na poslu, a ujedno se bori i s okončanjem braka, odnosno odnosa s partnerom koji joj ne pruža baš nikakvu podršku. I još, uza sve to, pokušava izaći na kraj sa svojim depresivnim i anksioznim epizodama.

Tih šest dana, koji se čine kao vječnost, ova je mama u potpunosti zanemarila kuću – pospremanje, pranje rublja, pranje posuđa, čišćenje… Čini se, sve u svemu, da nitko u toj kući nije prstom maknuo dok ona to nije radila. Njezin je suprug (sada već bivši) vrijeme provodio u garaži, kaže ona, radeći na svojim autima, a djeca su bila prepuštena sama sebi.

@5kids5catssomedogstoo #divorce #parentingfail #messyhouse #whenwomen #depressionanxiety #clean #satifying ♬ SUN GOES DOWN - Andreas Roehrig

Snimke mame Bandy koja čisti kuću uistinu su nevjerojatne. Iako na početku izgleda kao da se neće nikad pospremiti, kuća na kraju blista. I to na neki način, posebno uz njene riječi, djeluje i na onog tko gleda, vjerujte nam. Osjećat ćeš se kao da želiš odmah krenuti čistiti svoj dom!

@5kids5catssomedogstoo I am always willing to help when asked #cleaning #cleantok #timelapse #messyroom #depressionhouse #singleparenting #adhd #divorce ♬ Stubborn Love - The Lumineers

Nakon ovog videa, Bandy je snimila i objavila još jedan, dva mjeseca kasnije. Naime, iako se već odselila iz kuće, vratila se ponovno – pospremiti. U videu kaže kako će se mnogi iznenaditi zašto posprema kuću u kojoj više ne živi, ali ona smatra da to čini zbog djece. Ako oni provode svoje vrijeme tu, ona će im očistiti i pospremiti taj prostor, kaže.

Eh, možemo ju razumjeti… I drago nam je da je mudro odlučila u vezi braka!

Možda te zanima... Mama pokazala kako zapravo izgleda život s četvero djece i izazvala raspravu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.