Roditelji Sretna mama 08. prosinca 2018.

Kremasti kolač sa šumskim voćem idealan za vikend

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jede ti se nešto slatko? Pogledaj pripremu finog kremastog kolača sa šumskim voćem, idealnog za vikend uživanciju

U božićnom izdanju gastro showa Ljubav ide kroz želudac koji snimamo s Lidlom Matea Bekovac nije imala lak zadatak. Zbog gomile sastojaka morala je posebno misliti na omjere, ali studenticu matematike recept nije zbunio.

"Kolač sam pripremala tri sata. Jako je kompliciran jer ima dosta slojeva. Još k tome sam imala i tremu, ali poslije je bilo zabavno", rekla je 26-godišnja Matea.

"Par puta sam prolila po stolu. Pretjerala sam s preljevom od šumskog voća i sa šećerom. Ispala sam jako nespretna", rekla je. Na show se prijavila kako bi upoznala nove ljude i usavršila svoje vještine u kuhinji. 

Možda te zanima... Ljubav ide kroz želudac: Čokoladna kugla za zavođenje Roditelji

"Kremasti kolač sa šumskim voćem nisam nikad pripremala, ali to mi je super jer i doma volim isprobavati nove stvari. Mislim da ću ga pripremiti i za svoje ukućane", rekla je. Svidio joj se Tinin 'lava cake' i Barbarina 'naopaka torta', ali smatra da je njezin kolač pobjednički. 

"Ako i ne pobijedim tješim se time što je moja slastica daleko najljepše izgledala", rekla je. Ukrasila ju je čokoladnim mrvicama, bijelom čokoladom i pistacijom

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rasplet božićnog izdanja Ljubav ide kroz želudac pratite na YouTube kanalu 24sata

brownie torta Možda te zanima... Neodoljiva čokoladna brownie torta za hladne zimske dane Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.