Roditelji 10. srpnja 2023.

Mama i tata snimili parodiju „Livin' on a Prayer“ posvećenu nakupinama stvari u kući

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova je obitelj već poznata u viralnim vodama i njihovi su videi uistinu prava mala remek djela! U njima često sudjeluje cijela obitelj, a ovog su se puta osvrnuli na nakupine stvari koje se stvaraju na stepenicama i – urnebesno je.

Obitelji koje žive u kućama na kat ili dvoetažnim stanovima, znaju kako se brzo nakupljaju stvari odložene na stepenicama i koliko vremena mogu tamo provesti. No, činjenica je da i oni koji nemaju stepenice u kući – nađu takva mjesta u svom domu. Mjesta za odlaganje uvijek se nađe, a fascinantno je koliko dugo mogu stvari stajati tako, a da ih oni kojima je ovo upozorenje namijenjeno niti ne primijete. Da poludiš!

Možda te zanima... Tata prepričao dan svoje obitelj pjesmom Alanis Morisette - urnebesno je! Vrtić

Upravo su tom fenomenu posvetili pjesmu mama i tata iz obitelji Holderness, a kao sredstvo im je poslužila poznata i voljena pjesma Bon Jovija „Livin' on a Prayer“. Njihova se verzija zove „The Pile on the Strairs“ i mnogi će se roditelji, bez obzira na to imaju li stepenice u kući ili ne, s pjesmom poistovjetiti.

Na početku mama Kim stoji pored hrpe stvari – odjeće, cipela i drugih predmeta -  i govori u čudu: „Zar ne vidiš ove stvari? Stavila sam ih na stepenice. Odnesi ih gore. Ja ih neću dirati,“ kaže, pa zaključi: „Pretpostavljam da će stajati ovdje dok se ne preselimo.“ I tu na scenu stupa tata Penn, glazbom i glasom.

Pjesma počinje riječima: „Mama je pronašla moje čarape. Dolje su na kauču, zajedno s drugim stvarima. Puno stvari,“ pjeva tata. Nakon toga pjeva kako je kupio pastu za zube i ostavio je na ženinom stolu, pretpostavljajući da će ju netko odnijeti na kat. No, kasnije u videu, kaže, usred noći svojoj ženi upućuje pitanje: „Dušo, jesi li vidjela moju pastu za zube?“

Video, kao i svi videi ove obitelji, vrhunske je produkcije, a riječi uklopljene uistinu savršeno. Sigurni smo da ćeš se nasmijati ovom videu, ovoj obitelji i – problemima koji se javljaju u svakoj obitelji.

Možda te zanima... Tata pokušao nositi teret „trudničkog trbuha“ i nije očekivao da je tako teško, a urnebesno je! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.